Рецептите показва шеф Станислав в кухнята на „На кафе”

Шеф Станислав представи две рецепти в кухнята на „На кафе” в понеделник. Едната е за хрупкави пържени картофки, а другата  - за бутчета с тайландски сос.

За приготвянето на първата, освен картофи, ще ни трябват вода, ябълков оцет, пилешки бульон и пушен червен пипер.

В кухнята на „На кафе”: Италиански шоколадов десерт и ролца от пъстърва

За втората ще са ни необходими пилешки подбедрици, сол, захар, червен пипер, куркума, лук и чесън на прах, нишесте, див лук, мазнина, брашно и сусам. В състава на тайландския сос влизат чесън, ябълков оцет, доматена паста, мед, соев сос, кафява захар, срирача и сусамово олио.

Как точно да ги приготвите – гледайте във видеото.