Гледайте премиерния епизод от трети сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Полицаи Джаксън и Луси Чен вече са пълноправни полицейски служители, без обучаващи полицаи, но денят им не е такъв, какъвто са си представяли. Докато Джаксън празнува, то Луси се чувства наранена, след думите на майка й, която се опитва да я убеди да изостави „неблагодарната си работа“.

Спасяване на отвлечено новородено в „Новобранецът“

Нолан отговаря на обаждане, при което разбира, че мъж държи хора като заложници. Полицай Харпър и полицай Нолан реагират светкавично на ситуацията и си мислят, че всичко е под контрол. Но за съжаление нервен охранител стреля и убива мъжа, който се опитва да се предаде. Чувствайки се виновен, Нолан не спира да мисли, че има нещо нередно и той продължава разследването на случая с помощта на Харпър. Скоро те откриват, че семейството на мъжа е притиснато от крадци, които са го принудили да плати голяма сума пари. За да си я набави го принуждава да ограби банка. Съпругата и дъщеря му също са намесени и са отвлечени, а нападателите очакват парите от обира. Ще успеят ли полицаите да открият отвлечените жени и да ги освободят навреме?

Междувременно Тим е ангажиран в подготовката на сватбата на Анжела Лопес, която го моли да й стане кум.

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на трети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.