Гледайте премиерния епизод от трети сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Синът на Нолан Хенри е откаран по спешност в местната болница след припадъка си, причинен от автоимунно заболяване. Той получава сърдечен удар, а Нолан и бившата му съпруга Сара се налага да се обединят и да вземат решение как да помогнат на сина си. Двамата трябва да решат дали Хенри да се подложи на безопасно, краткотрайно възстановяване или дългосрочна операция с 20% риск от фатален край. Нолан избира дългосрочния вариант, вярвайки, че Хенри би искал това. Как ще приеме решението му Сара?

Междувременно детектив Лопес разбира, че “La Fiera” е в същата болница и иска да разбере каква е точната причина. Оказва се, че тя е отвела ранения си син Диего в същата болница, но полицията скоро разбира, че тя всъщност е там, за да договори споразумение с голям наркодилър. Наркобосът Томас Мадригал е на косъм от смъртта и знае, че синът му не е в състояние да се занимава с бизнеса. Лопес неуспешно се изправя два пъти срещу “La Fiera”, опитвайки се да я предупреди.

Нови "свежи" попълнения в „Новобранецът“

В същото време младо момиче наркоманка, която е леко ранена, при ареста си от Джаксън и Луси, е накарана да признае, че е използвана за муле като пренася наркотици в стомаха си. Предложена ѝ е сделка, но след спукването на презерватива, тя е откарана за животоспасяваща операция. Ще започне ли нарковойна по улиците на града и как ще се осигури сигурността на полицейските служители, опитващи се да я спрат?

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на трети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.