Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще е ексцентричната българска певица Петя Буюклиева. Устремена към победата, тя ще демонстрира сериозна подготовка и впечатляващи кулинарни умения. Шармантната дама ще посрещне гостите си в своя дом, където ще представи многобройните си награди, включително приза от конкурса „Златният Орфей“.

Вечеря за приятели с арабска нотка от Анжелика Раджаб в „Черешката на тортата“

Домакинята се впуска в истински кулинарен маратон с богато меню с морски изкушения. Вечерята й ще стартира със зелена салата с рулца от раци, авокадо и специален дресинг със сирена. На масата й ще присъстват брускети с различни разядки - средиземноморска, хумус, извара. Няма да липсва и предястие под формата на коктейл от скариди. За основно изпълнителката ще приготви филе от сьомга със синьо сирене и аспержи. На финала на вечерта домакинята ще изкуши гостите си с чийзкейк, гарниран с боровинки. Ще допадне ли рибното меню на всички вкусове и ще превърне ли домакинята вечерята в истински спектакъл?

Вечеря за шампиони с Людмил Хаджисотиров – Удо в „Черешката на тортата“

Каква тематична музикална изненада е подготвила звездната певица за своите гости и как ще оценят кулинарните й умения, гледайте този четвъртък 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.