Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в петък от 20.00 ч. по NOVA

Финал на седмицата в „Черешката на тортата“ в петък поставя романтикът Виктор Стоянов.  Секссимволът и риалити звезда отваря вратите на дома си за зрителите на кулинарното риалити и дори ще готви с вратовръзка и риза. Бившият състезател по академично гребане и фитнес инструктор ще покаже какво съдържа домашният му хербарий и ще сподели защо в апартамента му има пиано.

Кулинарен маратон с морски изкушения от Петя Буюклиева в „Черешката на тортата“

С много чувство за хумор и самоирония Виктор ще бъде изобретателен в кухнята и ще ползва уникална точилка. Галантният мъж ще приготви любимата си салата, брускети с крема сирене и пушена сьомга, а за основно ще изненада гостите си с домашна пица, по негова рецепта. Десертът отново ще е чийзкейк, но този път от тиква.

Вечеря за приятели с арабска нотка от Анжелика Раджаб в „Черешката на тортата“

Какво е първото нещо, което го е научила да готви майка му като дете и какви съобщения е получавал от феновете си? Каква специална изненада ще получат неговите гости и как ще бъде оценено представянато му? Кой ще грабне плакета на „Черешката на тортата“, не пропускайте да видите тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.