Съдия Десислава Порязова съобщи, че процесът ще протече при закрити врата

"Искам само справедливост. Това е единственото, което ще кажа. Няма да коментирам нищо повече". Това заяви Дебора Михайлова преди началото на делото, което води за нанасяне на средна телесна повреда. То беше изпратено в Пловдив, след като всички съдии от Стара Загора си направиха отвод. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Делото беше засекретено и се гледа при закрити врата, защото в него ще станат ясни данни от интимния живот на Георги и Дебора.

 

Адвокатът на Дебора заяви, че ще пледира за максималното наказание – 10 години затвор. Гражданският иск от 200 000 лева, който тя предяви беше отхвърлен от съда.

Делото "Дебора" влиза в съда в Пловдив

26-годишният Георги Георгиев запази мълчание. Той бе докаран в съда под конвой.  Срещу него са повдигнати 3 обвинения - за двустепенна средна телесна повреда, след нанесени 18 прорезни рани с макетен нож, за принудително подстригване на косата на момичето и за 6 отправени заплахи за убийство.

На този етап Георги Георгиев е със мярка за неотклонение „задържане под стража”. Неговият адвокат заяви, че ще поиска да бъде пуснат с мярка „домашен арест”, а делото да бъде прекратено и върнато обратно на прокуратурата.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: "Фокус"/БГНЕС