То възлиза на около от 100 000 паунда

"Жена ми раздава наследството на децата ни на романтични измамници... и не мога да направя нищо, за да я спра". Така започва една трагична история за измама, в която е имало любов.

След 51 години брак Джо Уилкинсън и съпругата му Емили споделяли всичко. Двойката, която сега е на 79 и 83 години, работи усилено в своя малък бизнес, за да осигури комфортен живот на семейството си.

Любовни измами: Чужденци масово лъжат българки в интернет

И с течение на времето те са събрали щедро наследство, предназначено за техните деца и внуци. Но внимателно планираните им планове започнали да се разпадат през 2017 г. Джо открива, че съпругата му е установила тайна връзка с мъж, когото е срещнала във Facebook - и му предава големи суми пари. Оттогава той казва, че е разкрил Емили в поредица от онлайн връзки. 

Мъжът изчислява, че съпругата му досега е похарчила за тези „любови“ 100 000 британски лири – чрез използване на общите им спестовни сметки, теглене на заеми и дори продажба на техния автомобил и залагане на бижутата си. И все пак тя никога не е срещала никого от мъжете, които ѝ искали пари, лично.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase