Той е в ареста на Седмо РУ

Задържаха актьора Христо Шопов, потвърдиха за NOVA от МВР. Причината - заплашил жена с оръжие след спор в кв. "Манастирски ливади" в София. Той е в ареста на 7-о РУ. 

Жената, която твърди, че е нападната от актьора, е от Люксембург и се казва Патриция. По думите ѝ съпругата на Шопов спряла колата си, така че да блокира нейната. Чужденката вдигнала чистачките на автомобила, а малко по-късно видяла, че нейните са счупени. Отишла до дома на семейство Шопови, за да говори с тях, но била нападната. По думите ѝ актьорът я заплашил с пистолет. Патриция успяла да запише случката с телефона си. След това е откарана в "Пирогов".

Задържаха aктьора Явор Бахаров

„Насочи пистолет в лицето ми и каза, че ще ме застреля. След това ме удари по бузата. Имам синини. И двамата ме удряха и се опитваха да вземат телефона ми. Заснех как ми казва, че ще ме убие”, разказа жената.

„На място е установено, че въпросният гражданин притежава три броя огнестрелни оръжия, като същите са предадени доброволно. На госпожата е извършен преглед и е установено, че има охлузвания на ръката и хематом на долната устна”, заяви заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase