Оригинални формули, стилни опаковки, отношение към клиента и висок стандарт на предлагане – зад всичко това стои Ани Кирилова

Pandea Beauty е една от българските козметични марки от новото поколение – иновативна, на световно ниво, с поглед напред и амбиции за развитие. Оригинални формули, стилни опаковки, отношение към клиента и висок стандарт на предлагане – зад всичко това стои Ани Кирилова, бранд мениджър и част от идейния екип на козметичната линия. Да се прави бизнес в България никак не е лесно, но това не е проблем, когато имаш мисия и тя е ясна – да бъдеш себе си, да наложиш своята визия и да твориш авторска козметика на световно ниво.

Какво се случва само за 2 години от официалния старт на Pandea Beauty?

- Марката официално стартира едва през 2022 година, въпреки, че за мен това беше интересна тема от много по-рано. Млад човек, в малък български град (Смолян), който се вълнува от всичко, което ангажира вниманието на младите хора на тези години - красота, козметика, социални мрежи, истории за успех и вдъхновяващи примери, но и за шеметни провали. Отне ни доста време, за да съберем кураж и да подготвим всичко – визия за развитие, иновативни формули, екип, за да можем да стартираме. И така се появи официално на света Pandea Beauty, нашият бранд за авторска козметика.

Как бихте представили продуктите на марката?

- Стартирахме с два продукта. Кремът за лице на Pandea Beauty за ежедневна хидратация на кожата. Благодарение на специалната формула, той има регенериращо действие върху клетките и успешно задържа влагата в тях, което предпазва от изсушаване. Разработен е така, че да може да се използва за всички типове кожа, но се препоръчва най-вече за суха и чувствителна. Серумът за лице на Pandea Beauty подкрепя по-чистия и свеж вид на кожата, свеждащ несъвършенствата до минимум. Той съдържа активните съставки Ниацинамид, Центела Азиатика и Хиалуронова киселина, които допринасят за хидратацията на кожата, засилват нейната защитна функция и действат за стягане на разширените пори. Комбинацията от двата пилотни продукта на бранда се възприема много добре от дамите, които решават да ни се доверят. В подготовка за пускане на пазара е и гел за измиване и почистване на лице, който ще бъде официално обявен и представен през пролетта на тази година. Все още не искаме да разкриваме подробности, желаем да изненадаме всички фенове на бранда.

Един от най-клишираните въпроси е „защо и в какво сте по-добри от другите козметични марки“. Не можем да не го зададем и на вас?

За мен това е любим въпрос, защото мога да ви разкажа повече за това, в което вярваме – красотата не е състезание. Цялостната концепция на Pandea Beauty е да разкрие вътрешната красота, това, което остава скрито, ако не се вдъхновим, ако не се усмихнем, ако стоим безразлични. Не искаме да лъжем никого – в света на козметиката няма чудеса. Няма универсални формули, които могат да ви преобразят за минути. Няма и да се появят скоро, а и да ги има, сигурно скоро ще станат безинтересни. Дамите обичат да подбират и техният избор е често плод на размисъл и емоция. Той се спира на бранд, който отговаря не по цена, а по стойности, по визия, по емоция, по ефект. Именно тук е време да заявим, че вярваме, че няма по-добри или по-лоши, има различни възможности за избор, които ние правим ежедневно. Pandea Beauty е изборът на дамите, които търсят естествената красота, достижима с формулите ни. Те избират и емоцията, която ние носим – чистата и лъчезарна кожа, която сияе. Печелим приятели с младежкия ентусиазъм и желанието за работа, с усмивката, с трезвия и прагматичен подход в полза на клиента.

Каква е стратегията за развитие на марката, накъде поемате през 2024 година?

Ние сме динамично развиваща се марка, която търси плавно, но и стабилно развитие. Аз съм млад човек, но не вярвам в чудеса. Или поне не и в тези, за които аз и екипът ми не сме се потрудили. За изминалите няколко години успяхме да влезем в аптечната мрежа с някои от лидерите на пазара ( аптеки Фрамар и други), търсим и нови дистрибутори.Важното е да се харесаме взаимно, да има химия между нас и търговците ни. Както с крайните клиенти, така и с нашите едрови партньори, търсим общи стойности и взаимна подкрепа за развитие. Pandea Beauty е активна марка и в социалните мрежи, където постоянно получаваме позитивни ревюта от клиенти. Редовни участници сме на тематични изложения за здраве и красота, където имаме пряк контакт не само с други хора от бизнеса, но и с крайни клиенти. Pandea Beauty е вече и извън България, все още плахо, но интересът расте. Присъствието на чужди пазари е ключово, защото вярваме в потенциала на марката. За наше щастие, в това вярват и чуждестранните ни партньори. Извън глобалните решения, които са вече мас маркет продукти, хората търсят компании с индивидуален подход. Това е и нашият шанс! Заповядайте на сайта ни: https://pandeabeauty.com/ и в канала ни във Facebook, където ще можете да следите актуалните новости за Pandea Beauty. Бъдете истински!