По думите му ДПС участва пълноценно в управлението с хора на по-ниски позиции

Политиката на "плаващите мнозинства" е носила само временен успех. Те не са в никакъв случай добро решение за едно управление. БСП не участва в сделки. Ако видим експертиза в някоя предложена кандидатура, ще го подкрепим, но това ще бъде колективно решение, а не еднолично. Бихме предложили свои претенденти за регулаторите, ако имаме нужните експерти. Това каза Георги Гьоков от БСП за предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

По думите му ДПС участва пълноценно в управлението с хора на по-ниски позиции. "По всяка вероятност некоалицията ще осъществи ротацията. Към момента няма човек, който да каже ще стане ли работата. Борисов бе арестуван и унизен да прави правителство с ПП–ДБ. Унизително е когато ти поставят условия - подготвят меморандум и ти го връчват. Това определено беше звучен шамар", заяви той. И допълни, че общинските съветници в София са действали за своя изгода.

Георги Гьоков: Правителството да си ходи, денонощно се тресe от скандали

Според него четворната коалиция е направила програма за управление, за разлика от властта в сегашната ситуация. "Нямаше нищо за разпределяне на регулатори и министерства. Назначения изобщо не сме обсъждали. Тук стана ясно на цялата държава, че целта е овладяване и подялба чрез регулаторите. Упреците и подигравките в "сглобката" са отклоняване от важните решения в страната", коментира Гьоков. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase