Вижте с какво певицата провокира жителите на квартала

Дженифър Лопес стана обект на тролване, заради кадри от нейния филм „ Това съм аз… Сега: Любовна история“, които станаха вайръл. В него певицата разрошва косата си във фитнеса, спомняйки си за младостта. Тя казва: „Харесва ми да разрошвам косата си така, напомня ми, когато бях на 16 години, в Бронкс, тичайки нагоре-надолу в квартала. Бях лудо, малко момиченце, което нямаше ограничения, но имаше мечти“.

Дженифър получи критики, тъй като жителите на Бронкс смятат, че тя спекулира с това, че е израсла в квартала. Много я обвиниха в това, че се опитва да създаде мнението, че е била съвсем обикновено момиче.

Потребители в TikTok споделиха много видеа, в които казват, че не са „тичали нагоре-надолу“ в квартала в този вид. Някои от тях дори публикуваха снимки на певицата от този период, на които съвсем ясно се вижда, че прическата й не е такава, каквато тя я описва във видеото.

„Нямах представа, че Джени е от квартала“, пошегува се един потребител, правейки препратка с нейни музикален хит.

Тандемът Мат Деймън и Бен Афлек започва работа по нов филм

Друг потребител я пита дали има снимки как е тичала из квартала „като нормално дете от Бронкс“.

„Остави ни на мира, моля“, обърна се един от жителите към суперзвездата. Хората смятат, че тя използва това, че е живяла известен период от време в Бронкс, за да изгради един напълно измислен образ.

Сред критиците се включиха дори и хора, които са учили в същото училище. 

Други написаха: "Тя трябва да построи в Бронкс обществен център, да направи хубав парк и ... да си сложи нейна статуя, заради огромного его, което има".

Потребителите в мрежата казват, че в Бронкс никой не познава наистина Джей Ло.

„Престани да ни използваш, за да изглеждаш по-нормално, не те харесваме“, бяха категорични някои от тях.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

 

Източник: New York Post