Една майка съсипва щастието на дъщеря си и разрушава връзката й – тази събота от 17.00 ч. по NOVA

В новия епизод на предаването „Любовни афери“ зрителите ще видят две интригуващи истории с много препятствия, обрати и неочакван край.

Филип и Милена са двойка от година и половина като двамата се запознават като студенти от Софийския университет. Филип се е дипломирал Английска филология и работи като преводач, а в свободното си време дава частни уроци по английски. Предложението на младия мъж Милена да се пренесе в неговия апартамент предизвиква негативна реакция в майката на момичето, която не го харесва и има други планове за дъщеря си. Майката желае дъщеря й да се омъжи за чужденец и не спира да я сватосва. Абсолютно непознато момиче – Рая нахлува в апартамента на двойката с твърдението, че е приятелка на Филип, с когото са имали авантюра и е бременна от него. Младият мъж отрича, но разказаните подробности посяват семето на съмнението в Милена, която слага край на връзката. Кой е поръчителят на постановката, разрушаваща връзката на Филип и Милена, и има ли път назад? В каква посока ще поемат главните герои в измисления любовен триъгълник?

Героите във втората история са ПР експертът Сияна, която спазва строг хранителен режим, за да изглежда добре. Партньорът й Иван, с когото живеят на семейни начала от 2 години, е лицензиран диетолог, изготвящ режими на известни личности. На рождения й ден Сияна се опитва да облече любимата си рокля, но не успява да я закопчее. Последвалите обвинения в слаба воля и не добре изготвен режим, прерастват в скандал. При ескалиралото напрежение Иван нарязва роклята, а избягалата от апартамента разстроена и унижена жена среща съседа им Калоян, който й предлага помощ. Калоян не може да повярва, че приятелят й е нарязал роклята, тъй като я намирал за дебела. Ще успее ли да излезе от токсичната връзка Сияна и да си позволи да бъде щастлива дори похапвайки парче пица? Кой от двамата мъже ще избере младата жена – този, който я нарича дебелана на рождения й ден, или този, с когото се чувства безгрижна и щастлива? Каква е развръзката, не пропускайте новия епизод на „Любовни афери“ – тази събота от 17:00 ч. по NOVA.

Повече новини за новото предаване „Любовни афери“ следете на Facebook страницата и в официалния Instagram профил.