Съпругата на Райън Гослинг сподели за решението, което негласно са взели двамата

Съпругата на Райън Гослинг Ева Мендес разкри за това как е решила да остави актьорската си кариера и изцяло да се отдаде на семейството си. Тя и актьорът от „Барби“ имат две деца – Есмералда Амада, родена през 2014 г., и Амада Лий, родена през 2016 г. Двамата актьори се запознават на снимачката площадка на „The Place Beyond the Pines“ и оттогава са заедно.

Мендес сподели в интервю пред NBC, че се чувства истинска късметлийка. Тя разказа, че решението да остави актьорската си кариерата на заден план е било като невербално споразумение между нея и Гослинг. „Той ще работи и аз ще работя. Просто ще работя у дома“, каза тя с усмивка.

Двамата много рядко са заедно на червения килим и предпочитат да държат личния си живот далече от прожекторите.

Райън Гослинг и Ева Мендес са сключили брак (ВИДЕО)

Гослинг спечели за пореден път сърцата на кино феновете с ролята си на Кен във филма с Марго Роби „Барби“. В своя публикация в Instagram Ева написа: „Ти отведе Кен до Оскарите, Р.Г. Сега си идвай у дома, трябва да слагаме децата да спят.“ Ева истински се възхищава на таланта на съпруга си, а пред NBC тя споделя: “Той отива, върши си работата. Просто е наистина много добър в това, което прави. След което се прибира вкъщи“.

По-рано, след като Гослинг получи номинация за ролята си на Кен, Ева написа закачливо в социалната мрежа: „Толкова съм горда, че съм Барбито на Кен.“

През февруари Мендес сподели, че това, че е бъде майка на две момичета я е вдъхновило да напише дебютната си книга с картинки „Desi, Mami, and the Never-Ending Worries“, която ще бъде публикувана тази година.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

 

 

 

Източник: NBC