Папараци я заснеха с пръстен с голям диамант на безименния ѝ пръст

38-годишната певица Лейди Гага предизвика слухове за годеж с приятеля си Майкъл Полански. Причината са нови снимки на певицата. Наскоро папараците я засякоха на разходка в Лос Анджелис, а снимките показаха новото бижу на звездата - пръстен с голям диамант, който носи на безименния си пръст. 

Чар, талант и неповторима екстравагантност: Лейди Гага на 38 (ГАЛЕРИЯ)

Представителят на двойката все още не е потвърдил информацията за годежа, а певицата изобщо не коментира личния си живот през последните години.

Тя се среща с Майкъл Полански от 2019 г. За него се знае малко - че няма нищо общо със света на шоубизнеса, завършил е Харвард и е основал собствена компания, която се занимава с инвестиции и благотворителни проекти в Силиконовата долина.

Миналата година таблоиди писаха, че влюбените са се разделили заради различни виждания за съвместното им бъдеще, но слуховете се оказаха неверни. Двойката рядко излиза заедно, но прави изключения за големи събития. За последно бяха видени един до друг на Супербоул през февруари.

Лейди Гага имаше няколко ярки романса в миналото, включително годеж с актьора Тейлър Кини и с нейния агент Крисчън Карино, на трудната връзка с когото тя посвети песен след раздялата.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase