Може ли учител да замести съпруг и баща в разведено семейство, а от свалка за една нощ млада жена да открие любовта – тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Виолета е самотна майка и отглежда сама сина си Кристиян. 14-годишният тийнейджър приема тежко развода на родителите си. Той се затваря в себе си и се отчуждава от майка си. За него баща му Васил е идол и е единственият човек, в чийто съвети се вслушва. Има неконтролируеми емоционални изблици, който понякога преминават във физическа разправа. Разговорите между майка и син често прерастват в скандали и не водят до нищо конструктивно. След поредното сбиване в училище Кристиян е предложен за изключване. Неочаквано Виолета получава подкрепа от учителя по химия Лазар, който се опитва да помогне на самотната майка да излезе от трудния период в живота си. Благодарността и емоционалното привличане прерастват в авантюра за една нощ, но как ще се отрази тя върху тийнейджъра? Ще бойкотира ли Кристиян частните уроци на учителя по химия? И ще успее ли Лазар да замести съпруга и бащата в семейството?

Съревнование между сестри за момче и авантюра в миналото в новия епизод на „Любовни афери“

Сюжетът във втората история е свързан с двойствения живот на млада жена. През нощта тя е провокативна купонджийка, а денем - делова архитектка. Силвия наскоро е приключила с развода си и прекарва вечерите си по различни барове, където често си намира компания за нощта. Авантюра с млад красавец се оказва съдбовна и за двамата. От свалка за една вечер Константин се оказва неин нов колега, с когото се налага да работят заедно по проекти. В началото отношенията им са строго професионални, тъй като Силвия поставя граница между тях. Но Константин е привлечен силно от известната в офиса като Ледена кралица Силвия. След работа по съвместния им проект, в петък вечер двамата изпиват по чаша вино заедно. Ще се поддаде ли Силвия на чара на младия мъж и може ли връзката им да прерасне в сериозна? Какви тайни крие той и ще бъде ли откровен във взаимоотношенията им? Каква е развръзката, не пропускайте новия епизод на „Любовни афери“ – тази събота от 17:00 ч. по NOVA.

Повече новини за новото предаване „Любовни афери“ следете на Facebook страницата и в официалния Instagram профил.