В студиото на „На кафе“ те споделят повече за страховете и радостите във Вилата на любовта и разкриват каква е мечтаната сватба за тях

В откровен разговор пред Гала Дарина споделя, че наивно е вярвала, че след две номинации в предаването все пак ще се спасят. За разлика от нея половинката й е бил убеден в противното. Двамата признават, че последната седмица във Вилата на любовта ги е разтърсила с няколко поредни загуби. „Всяка приказка си има край. И явно нашата е трябвало да приключи в този момент“, разсъждава Дарина.

Денис и Дари: Сиси и Светльо са в “Един за друг” със стратегия

„Разочарована съм, че някои от двойките не ни подкрепиха. Въпреки това си оставаме близки с всички участници. Най-близки са ни Петя и Дани и Галена и Петър. С тях комуникираме може би всеки ден. Забавлявахме се много във Вилата на любовта. И ще запомним само хубавите моменти“, категорична е младата учителка.

Дарина разказва, че дори не е подозирала, че играта с животинките ще предизвика такава паника в нея. „Изпитвах страх и ужас, че не виждам какво ми предстои“, споделя тя.

Дарина и Денис от Мадан напуснаха “Един за друг”

Денис разказва, че идеята да влязат в предаването е била на Дарина. Попълват формуляра в продължение на няколко дни. „Мина много време преди да ни се обадят. Дори бяхме забравили, че сме го изпратили.“ Двойката изпитва колебания дали да влиза във формата, защото тъкмо са започнали нов живот в Мадан – сменили са работите си и дома си.

„Благодаря на всички колеги, които ме подкрепиха! Все още продължавам да работя в същото училище! И бившите, и настоящите ученици много ми се радват. Но истината е, че беше трудно, защото ако нямахме подкрепата на родителите си, нямаше да влезем в „Един за друг““, споделя Дарина.

С какъв специален подарък Дарина и Денис ще изненадат Гала и каква сватба планират влюбените, гледайте във видеото.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.