След три поредни елиминации двойката напусна Вилата на любовта

Двойката споделя, че идеята за влизането им в „Един за друг“ е хрумнала на Йоана. „Исках да преживеем нещо толкова разтърсващо, че да ни остане спомен за цял живот. И двамата имахме нужда от разнообразие. Щастливи сме от шанса да участваме.“

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Йоана признава, че носи спортната злоба в себе си, заради което се нервира на всяка загуба. От друга страна, споделя, че е двамата с Румен са били себе си в предаването. Играли са без стратегия и спрямо ситуациите, които възникват. „След като се опознахме с останалите двойки бяхме сигурни, че стратегическите номинации нямат смисъл. С всяка напуснала двойка играта се променяше, но създадохме много добри приятелства там. Приятелството е най-важно!“, категорични са те.

„Имах много хъс за победа и много исках да спечеля, но не се получи“, споделя Йоана. А Румен признава, че е бил по-слабото звено в игрите.

Румен и Йоана от “Един за друг”: Не сме коалиция, ние сме приятели!

Кои са били игрите, които двойката е харесала най-много, за какво са били разкритикувани от приятелите си, смущавали ли са се от камерите, как влияе адреналина върху игрите и какъв специален подарък са донесли от своя град Трявна, гледайте във видеото.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.