Тържеството на Умар Камани и Нада Адел продължило 4 дни

Рядко можете да си осигурите присъствието на една, да не говорим за две диви в една стая. Но това се случи, благодарение на магната на PrettyLittleThing Умар Камани и избраницата му Нада Адел. През уикенда Марая Кери и Наоми Кембъл облякоха най-страхотните си парти рокли, за да присъстват на пищната сватба на Камани и Адел в Южна Франция.

Кери и Кембъл бяха сред множество звезди, които пътуваха до прочутия хотел, където София Ричи се омъжи, за да присъстват на четиридневната церемония на двойката. Кери носеше „гола” рокля, която съчета с прозрачни токчета. Роклята на певицата беше подчертана от красиви детайли и много дълги ръкави. Кембъл пък носеше блестяща сребриста рокля. Двете позираха с булката, която е модел и инфлуенсър, по време на афтърпарти, последвало една от двете ѝ сватбени церемонии.

Годеж на годината: Гостите – милиардери, певицата – Риана (ВИДЕО)

Наоми Кембъл сподели снимки с булката и младоженеца по време на западната част от сватбата им на 3 май. Те имали и традиционна индийска церемония ден по-късно. Сватбеното тържество се оценява на над 20 милиона британски лири. То събра хора като Теса Томпсън, Ръсел Питърс и Кристина Милиан.

Модният изпълнителен директор и неговата булка посрещнаха гостите си в четвъртък с бяло парти край басейна, което включваше рисуване с къна, танцьорки с огън и фойерверки за завършек на вечерта. На втория ден от сватбената им феерия двойката размени обети по време на първата от двете си церемонии. Певецът Андреа Бочели, подкрепен от пълен оркестър и бели рози, изпълни песента си „The Prayer“, докато булката вървеше по пътеката. Индианската церемония на Камани беше също толкова пищна с традиционно облекло и смел декор.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: vesti.bg