Ново екстремно предизвикателство предстои в надпреварата

Истинско планинско приключение очаква влюбените участници в най-романтичното любовно риалити “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Последните четири двойки, останали в надпреварата, ще се впуснат в поредното си екстремно предизвикателство, което може да се окаже решаващо за крайния изход от състезанието.

Сияна и Светослав: След „Един за друг“ виждаш партньора си с други очи

Смелост, баланс, логическа мисъл и добра памет ще са само част от качествата, които полуфиналистите ще трябва да демонстрират в днешното изпитание. Те ще бъдат издигнати върху метална платформа, високо над язовир Въча, на която ще има трасе с редица препятствия и въпроси, свързани с тяхното пребиваване във Вилата на любовта. Всеки правилен отговор ще носи бонус към семейния бюджет, а най-бързата двойка ще добави и нови 5000 лв. към своя портфейл.

Мария Игнатова и Емо Чолаков: Във финалната игра на „Един за друг“ обратите са непрекъснати

Освен предизвикателството, влюбените двойки ще имат възможността да прекарат вечерта в традиционна родопска атмосфера с много вкусна храна и завладяваща народна музика.

Кой ще преодолее страха си и кой ще отпадне, не пропускайте да разберете в новия епизод на “Един за друг” - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.