Тя има остеоартрит и изкривяване на дясното бедро

Звездата на Coldplay Крис Мартин направи мил жест към свой фен преди концерта на групата в Лутън. Почитател на бандата, носител на седем награди „Грами“, сподели добрината на Мартин в социалната мрежа X, в деня когато Coldplay излязоха на сцената в Stockwood Park.

„Когато Крис ме видя да се мъча да ходя, колата му спря и ме качи при него“, написа Сандра Глен, добавяйки: „Той е невероятен. Не мога да повярвам, че това се случи. Какъв свестен човек. Освен това си поговорихме много приятно“, сподели още тя.

Звезден годеж: Крис Мартин поиска ръката на Дакота Джонсън

Глен има остеоартрит и изкривяване на дясното бедро. Тя вървяла към концерта, когато решила да си почине. Дори се усъмнила дали ще успее да стигне и почти решила да се върне да гледа концерта от вкъщи.

„Аз обичам Coldplay, а се опасявах, че никога повече няма да имам шанс да ги видя в родния си град“, каза 64-годишната жена.

Тогава към нея се приближила черна луксозна кола, а човек отвътре я попитал дали има нужда от превоз. „Вратата се отвори и аз казах: „О, това е Крис Мартин, не мога да вляза при него“, спомня си Глен. Другите в автомобила обаче я окуражили и тя се качила, за да пропътува разстоянието до своя идол.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcas