Очаква се новият комплекс да отвори врати през 2025 г.

Pulse – водещ лидер в сферата на спорта и здравето, придоби чрез покупко-продажба от Лидл България, терен от 9,8 декара на централно място на главния булевард „Президент Линкълн“.

Компанията продължава своето развитие с пореден мащабен проект между едни от най-модерните и бързо развиващи се квартали – „Овча Купел” и „Красна Поляна”.

Очаква се новият емблематичен комплекс да отвори врати през 2025 година. Проектът предвижда изграждането на най-големия клуб от веригата – 5 етажна сграда с обща площ от 6500 кв.м. Новият клуб от веригата на Pulse ще допринесе за развитието на района предлагайки на жителите на кв. „Овча Купел”  и околните най-висококачествена услуга за спорт и релакс.

Комплексът ще бъде с паркинг с капацитет над 400 места, което ще осигури максимално удобство за посетителите.

Новият клуб ще бъде като Дворец на спорта, с огромен басейн и луксозен СПА център със зони за релакс от най-високо ниво – без аналог в района.

Клиентите ще могат да се възползват от големия капацитет на всички познати зони във фитнеса - иновативна и просторна CrossRX зала, мултифункционална зона с модерни уреди, силова зона за развитие на мускулна маса и сила, както и просторни зали за групови тренировки. За тези, които предпочитат кардио тренировки, зоната е оборудвана с уреди от най-висок клас, осигуряващи ефективна и комфортна тренировка за поддържане на отлична физическа форма.

„Общата инвестиция възлиза на 14 милиона лева, което е ясно доказателство за ангажираността и амбицията на Pulse да предложи най-добрите условия за своите клиенти“, заяви основателят на Pulse Паскал Дойчев.

„Новият ни ултрамодерен комплекс и вложенията за изграждането му са поредно доказателство за мащаба на нашето мислене – в името на хората. Подаряваме им не просто място за спортуване, а простор и удобство в лайфстайл клуб, който да чувстват като свой втори дом. Дом, от който не им се тръгва и в който нямат търпение да се върнат. Построен с мисъл за тях. С лесен достъп до ултрамодерната база и максимален комфорт за клубните членове. А ако попитате струва ли си тази огромна инвестиция, отговорът също е лесен. Усмивките, здравето и увеличаването на броя спортуващи хора са мисия, която за нас е над цената.

„Здравето и щастието – те са безценни. Затова и ще продължаваме с нашето развитие, с иновациите и с изграждането на по-здравото и щастливо бъдеще на България“, каза още Паскал Дойчев.

С новия проект Pulse продължава своята мисия да подобрява качеството на живот на хората, като им осигурява достъп до модерни и иновативни спортни съоръжения и услуги.

Най-голямата и най-успешна верига лайфстайл фитнес клубове в България вече разполага с 21 локации, където се сбъдват мечтите за пълноценен начин на живот. Разрастването на локациите и мечтите продължава!