По нейни думи народните представители не са показали никакво покаяние за сторенето досега

Първо изказване от депутат от „Величие” по време на дебатите, предхождащи гласуването на проектоправителството на ГЕРБ-СДС.

„В Народното събрание се чу, че опит за правителство ще бъде направен за седми път. Аз съм нова в това, нямам опит като народен представител, но съм наблюдавала какви са последствията от вашите решения тук. Имам няколко въпроса към всички вас, които сте участвали в съставянето или свалянето на правителства. Как правителство ще подкрепи предприемачи, средния и дребния бизнес, гръбнакът на всяка икономика? Как ще подобрим образованието, когато нямате идея как правилно да се случва това? Българското училище не създава кадри. От него излизат възпитани консуматори и функционално неграмотни хора, които не умеят да мислят критично. Как ще живее народът ни при подчинени медии, корумпиран съд и прокуратура, които действат като бухалки? Как ще функционира туризмът, когато го убиват с ветрогенератори и соларни паркове? Как ще имаме земеделие? Какво ще ядем утре, как ще изхраним децата си, когато земеделската земя се покрива със заводи за боклук? Как ще работят земеделците, когато убиваме екосистемата. Как се развива държава, в която няма цялостно развитие на регионите?”, коментира Красимира Катинчарова от ПГ „Величие”.

Тя заяви, че депутатите не са показали никакво покаяние за всичко, което са сътворили досега в Народното събрание. „Вие само бавно унищожавате България, за да можете да я продадете и да откупите себе си”, заяви още Катинчарова.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase