Джей Ло подаде молба за разтрогване на брака им

52-годишният Афлек „се справя добре и е много съсредоточен” след подаването на молбата за развод на Лопес, до което се стигна след месеци на спекулации, че бракът им се държи косъм, каза анонимен източник цтиран от „Пийпъл”.

Дженифър Лопес подаде документи за развод

„Той процъфтява, когато има работни проекти. Той е страхотен и когато става въпрос за децата. Прави точно това, което иска. Изглежда много щастлив. Афлек е почувствал, че е приключил с брака си, когато за първи път се е преместил в жилище под наем в Лос Анджелис, отделно от това, в което са живели заедно с 55-годишната Лопес”, добави източникът.

Заради "ергенска бърлога": Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат

Лопес посочи като дата на раздялата им 26 април, когато подаде молба за развод, позовавайки се на „непреодолими различия”.

„Все пак можеше да се каже, че той е разстроен от това. Знаеше, че е разочаровал Лопес. Чувстваше се много зле заради това. Двамата с Лопес просто имат много различен начин на живот. Той осъзна, че никога няма да бъде щастлив с нейния начин на живот. И не очакваше тя да се промени”, каза източникът за решението на Афлек да се изнесе.

Друг източник добавя, че Афлек може да бъде „много мрачен и на настроения понякога”, докато „Лопес оценява живота по друг начин. Тя е много благодарна за всичко”.

Афлек е баща на три деца, които има с бившата си съпруга Дженифър Гарнър: Вайълет, на 18 г., Серафина, на 15 г., и Самюел, на 12 г. Лопес има 16-годишни близнаци Макс и Еме с бившия си съпруг Марк Антъни.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС