Случаят е от село Шейново

30-годишен мъж без шофьорска книжка, седнал зад волана на крадена кола след употреба на наркотици, установена с полеви тест, едва не помете хора на тротоар. Случаят е от 17 септември в старозагорското село Шейново. Инцидентът е заснет от охранителни камери в района.

„Прибирайки се от Казанлък, спрях в градинката отсреща. Спрях се за малко и през това време чух силен трясък. Колата се носеше срещу нас с бясна скорост. Благодарение на това, че моя позната ме дръпна и паднахме настрани, оцеляхме”, разказва в „Здравей, България” 85-годишната Ана.

СЛЕД СГРЕШЕН ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ: Мъж остана без книжка за 7 месеца

„Мъжът взел ключовете изпод възглавницата на сестра си, където майка му ги била скрила. Прегледах камерите и видях как колата се движи по пътя, минава през тротоара на магия и спира пред кметството като „професионалист”. Видях и как падат двете жени”, обясни кметът на Шейново Петко Петков.

По думите му майката на 30-годишния мъж не желаела синът ѝ да живее със семейството. „Няма обаче как да го изсели. Той скоро лежа в Раднево. Пуснат е. По принцип не създава проблеми, но е безработен и проси”, подчерта Петков.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase