От сън спомени няма – докато не дойде безсънието

Звучи ли ви познато?

Години наред нямате никакви оплаквания от безсъние, лягате и моментално откъртвате в дълбок сън, а сутрин се събуждате свежи като китки и с желание да покорявате върхове, да се борите с тигри или поне да успеете да се качите на градски транспорт, което е почти същото.

И изведнъж нещо се случва! Нощем започвате да се въртите като риба на сухо, да броите овце, да се чудите защо сънят не идва, и да нервничите, че часът вече е 3 през нощта, а вие все още не сте успели да дремнете дори и за 10 минути.

Сутрин ставате изтощени, със сенки под очите и всеки шум ви дразни, студено ви е и искате да се тъпчете с шоколад! А в метрото към работата замалко да заспите...

Звучи ли ви познато? Няма как да не ви звучи, ако сте паднали жертва на безсънието – поради стрес, проблеми в работата или някакъв друг дразнител, който ви е отнел най-хубавото нещо в живота – способността да си почивате!

Лишаването от сън неслучайно е известно като адско мъчение за тялото и ума. То ни докарва до състояния, в които не искаме да се виждаме никога – нервни, сприхави, болни, гладни и често – напълнели.

Как да излезем от този ад час по-скоро е въпросът, за чийто отговор сме готови да дадем 1 милион лева или поне толкова, колкото имаме в портмонето в момента.

Много често проблемът с безсънието може да бъде решен сравнително лесно и бързо, и доста по-евтино от 1 милион, с помощта на природни добавки, които спомагат да релаксираме и да изпаднем в онова блажено състояние на почивка. Ако в момента четете това с кръвясали от умора очи и тяло, което крещи за сън, съветът ни е един – бягайте до първата аптека, и попитайте за NOVANIGHT. След това се приберете вкъщи и си върнете съня, който сте мечтали в последните седмици.

Преди да сте откъртили, е добре да прочетете, че NOVANIGHT е продукт, специално разработен за онези, които имат проблеми със съня и искат да... се наспят!. За тези, които имат леки до умерени смущения на съня, и изпитват страх от привикване към продукти за сън.

NOVANIGHT е уникален и няма аналог на пазара в България. Той е с единствена по рода си комбинация от съставки у нас на мелатонин, маточина, калифорнийски мак и пасифлора (страстоцвет). Подобрението в качеството на съня идва още преди 15-я ден от употребата му. Той не води до привикване, дори и ако трябва да се повтори курса на прием.

Мелатонинът - улеснява заспиването, маточината и калифорнийският мак се грижат за това да не прекъсвате съня си, вместо да се оцъклите като бухали още в 3 през нощта, а пасифлора подпомага сънят ви да е възстановителен – тоест, не само да се събудите като нормален човек, но и да сте с презаредени сили и възстановени нерви, за щастие на вас и всички около вас.
Вземете 2 капсули НОВАНАЙТ 30 минути до 1 час преди лягане. След това си осигурите спокойна атмосфера, с комфортно легло и удобна възглавница и забравете за електронните устройства около вас, за да можете на сутринта да станете свежи, щастливи и... наспали се.

Да, да, да – точно както се събуждахте едно време! Помните ли? А уж викат, че от сън спомени нямало...

Нованайт е хранителна добавка за възрастни. Не е заместител на разнообразното и балансирано хранене.

За повече информация „Санофи България“ ЕООД; гр. София 1784, бул. Цариградско шосе 90, Офис сграда Капитал Форт, тяло А, ет. 10, тел: 02/9705300, факс: 02/9705333, e-mail: bg-medical-info@sanofi.com   SABG.NVGHT.18.11.0370/11/18

Години наред нямате никакви оплаквания от безсъние, лягате и моментално откъртвате в дълбок сън, а сутрин се събуждате свежи като китки и с желание да покорявате върхове, да се борите с тигри или поне да успеете да се качите на градски транспорт, което е почти същото. И изведнъж нещо се случва! Нощем започвате да се въртите като риба на сухо, да броите овце, да се чудите защо сънят не идва, и да нервничите, че часът вече е 3 през нощта, а вие все още не сте успели да дремнете дори и за 10 минути.