Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  07:30
  Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
 2. 12:00
  Обедна информационна емисия на NOVA
 3. 12:30
  Когато 12-годишният син на президента Ти Джей изпада в беда, четириногият му приятел Макс идва на помощ.
 4. 14:10
  С участието на Лили Колинс и Джулия Робъртс, филмът е визуално пиршество, което повежда зрителя по интригуващо необикновен начин през историята на една от най-обичаните класически приказки на Братя Грим.
 5. 16:10
  Когато пилотът Зоуи Хатауей наследява ранчото на чичо си в Аляска, плановете да продаде имота и да си купи собствен самолет „изхвърчат през прозореца“, след като среща красивия Алек Уин и елените Холи и Палмър.
 6. 18:00
  Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
 7. 19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 8. 19:20
  Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
 9. 20:00
  В новия сезон приятелските семейства се озовават на неочаквана ваканция в село Баня. Скоро почивката ги въвлича в щури приключения и ги сблъсква с изненадващи събития. Ще издържат ли на предизвикателствата и какви важни истини ще открият за себе си?
 10. 21:00
  Животът на продавач на спортни стоки (Джеки Чан) се преобръща напълно, след като предотвратява банков обир и се превръща в истински герой. По-късно съдбовна среща с баща му го отвежда в Турция, където се изправя пред куп загадки, които само той може да разплете.
 11. 22:50
  Примерна и амбициозна полицайка (Рийз Уидърспун) трябва да опази своенравната съпруга на наркобос (София Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Макар че на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, скоро двете ще се окажат изправени сами срещу целия свят.
 12. 00:40

  Вади ножовете – криминален, драма

  Чаровният детектив Беноа Блан (Даниел Крейг) ще трябва да пресее мрежа от лъжи и улики, за да разкрие истината за внезапната смърт на прочутия автор на криминални романи Харлан Тромби (Кристофър Плъмър).
 13. 03:15
  Когато пилотът Зоуи Хатауей наследява ранчото на чичо си в Аляска, плановете да продаде имота и да си купи собствен самолет „изхвърчат през прозореца“, след като среща красивия Алек Уин и елените Холи и Палмър.
 14. 04:40

  Коледа в планината – романтика /п/

  Кънтри звездата Лани Блу планира да се отбие в родния си град на път за Ню Йорк, където ще участва в коледен концерт. Когато обаче се развихря тежка буря, Лани не може да напусне града. Най-неочаквано между нея и Роби, който я спасява на пътя, се оформя романс.