Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  07:30
  Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
 2. 12:30

  Нощ на звездите

  Седмият спектакъл на фондация "Енчо Керязов" награждава талантливите деца на България с грандиозно шоу, в което участват над 150 артисти от 11 държави. Режисьор е холандският продуцент Кеес ван Лимпт
 3. 14:00
  Али е самотна майка, разкъсваща се между натоварения си работен график и грижите за сина си Фин. Когато нейният наемател трябва да се изнесе, Али намира нов в лицето на красивия, свободолюбив Ронан. Фин е силно впечатлен от него, но дали и Али ще го приеме в сърцето си?
 4. 16:00
  Авторският формат разказва всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се намери нов път към щастието.
 5. 16:30
  Оригиналният седмичен формат е мястото за силна публицистика и журналистическа проницателност, насочени към най-актуалните и горещи теми.
 6. 19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 7. 19:20
  Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
 8. 20:00
  Петият сезон на най-забавния любовен риалити формат ще изненада зрителите с още по-вълнуващи изпитания. Незабравимо приключение очаква атрактивните участници, които се впускат в предизвикателството на живота си, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си и да докажат, че заедно са непобедими.
 9. 23:00
  Лентата, в която се преплитат история и любов, ни пренася в края на Втората световна война. През погледа на един американски журналист се разказва за седем дни от живота на Буров – непосредствено преди събитията, които се случват на 9 септември – България скъсва отношенията си с Германия, обявява й война, Русия ни окупира.
 10. 01:00

  Любов, сватби и други бедствия

  В тази затрогваща романтична комедия животът на четирима непознати се преплита, създавайки епични бедствени ситуации в търсене на любовта…
 11. 02:45
  Али е самотна майка, разкъсваща се между натоварения си работен график и грижите за сина си Фин. Когато нейният наемател трябва да се изнесе, Али намира нов в лицето на красивия, свободолюбив Ронан. Фин е силно впечатлен от него, но дали и Али ще го приеме в сърцето си?
 12. 04:40
  Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
 13. 05:20
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.