Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  20:00
  В зашеметяващата шпионска лента спокойствието на Джеймс Бонд е прекъснато, когато стар приятел от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва много по-коварна от очакваното, отвеждайки Бонд по следите на въоръжен с опасни нови технологии злодей.
 2. 01:30

  Студено отмъщение – екшън, трилър

  След като синът на шофьор на снегорин в малко планинско градче е убит от наркобанда, той решава да отмъсти за смъртта му, тръгвайки по следите на опасен наркодилър.
 3. 03:30
  В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
 4. 04:40
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 5. 05:20
  Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.