Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  22:30
  Офицер Джон Нолан отново се изправя лице в лице със серийния убиец Розалинд и тя иска да знае, че все още не е приключила с него. Междувременно офицерите Брадфорд и Чен работят под прикритие с детектив Лопес и полицейското управление на Лас Вегас, за да арестуват лидери на голямо престъпно предприятие.
 2. 00:30
  Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.
 3. 01:20

  Роко Скиавоне (премиера) – сериал, сезон 5

  Роко Скиавоне се завръща като заместник-началник на полицията в Аоста. Случаен изстрел му коства бъбрека и оставя у него чувство на празнота и самота. Това натежава в отношенията му със Сандра Бучелато. Междувременно на Монблан откриват труп, който през нощта пренасят на италианска територия. Роко е повикан да се заеме със случая…
 4. 02:15

  Моето име е Мелек – сериен филм

  Изпълненият с очакване сюжет на сериала потапя зрителя в разтърсващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното семейство.
 5. 03:15
  Пленяваща история за младата и красива Шехер и могъщия бизнесмен Яман, които се влюбват един в друг, докато се грижат за своя 5-годишен племенник.
 6. 04:10
  Многократно наградената индийска драма ще преведе зрителите през историята на една смела жена, която след дълги години на унижения и липса на любов в собствения й дом, взима решение да живее според собствените си правила.
 7. 05:30
  Животът на едно от най-заможните семейства в Анкара се преобръща, след като големият син се влюбва лудо в обикновена студентка.