Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  16:30
  Оригиналният седмичен формат е мястото за силна публицистика и журналистическа проницателност, насочени към най-актуалните и горещи теми.
 2. 19:40
  Утвърденият журналист Лора Крумова провежда разговори с основни политически лидери.
 3. 20:00
  Петият сезон на най-забавния любовен риалити формат ще изненада зрителите с още по-вълнуващи изпитания. Незабравимо приключение очаква атрактивните участници, които се впускат в предизвикателството на живота си, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си и да докажат, че заедно са непобедими.
 4. 22:00

  G.I. Joe: Изгревът на Кобра

  Елитен отряд обикаля света в едно нескончаемо приключение, за да се бори срещу коварния търговец на оръжия Дестро и нарастващата заплаха от организацията "Кобра", чиято цел е да всее хаос в света.
 5. 00:20

  Събирачът

  Събирачът на данъци Дейвид (Боби Сото) и неговият партньор Крийпър (Шиа Лабъф) обикалят града и събират плащания от местните банди от името на престъпния бос Уизърд. Проблемите възникват, когато един от старите му противници се завръща в Лос Анджелис, застрашавайки бизнес операциите и сигурността на любимото семейство на Дейвид.
 6. 02:00
  Конвенционален куратор работи с авангарден художник, за да разработи нетрадиционна изложба, за да спаси музея си от фалит и намери любовта.
 7. 03:20
  Сложните човешки взаимоотношения са в центъра на „Любовни афери“. Предаването проследява емоционални истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тях е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори.
 8. 04:40
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 9. 05:20
  Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.