Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  17:00
  Във всеки епизод с много чувство за хумор се състезават две семейства, опитвайки се да отгатнат най-популярните отговори на въпроси, които са били зададени предварително на минимум 100 човека.
 2. 19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 3. 20:00
  В кухнята на Hell’s Kitchen България влизат нови атрактивни участници всеки, от които с амбицията да спечели голямата награда от 100 000 лв. Кой от тях ще успее да впечатли кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов? Към червения и синия отбор за втори път ще се присъедини и специален звезден тим от знаменитости в различни професионални сфери.
 4. 23:00
  Късна информационна емисия на NOVA
 5. 23:30
  Докато разследват нови още по-заплетени военни случаи, специалните федерални агенти ще трябва да се справят със загубата на важен член от екипа.
 6. 00:30
  Въз основа на хитовия филмов франчайз, сериалът проследява четирима авантюристи с изключителни дарби, които разследват странни събития, събират опасни артефакти и спасяват света от свръхестествени заплахи.
 7. 01:20
  Разположен в доковете на пристанищен район в Хамбург, този завладяващ сериал съчетава умело полицейската работа с емоционални медицински казуси. Екипът от специалисти се готви да посрещне нов колега, който впечатлява с интелигентна инициатива, но и с липса сдържаност.
 8. 02:15

  Моето име е Мелек– сериен филм

  Изпълненият с очакване сюжет на сериала потапя зрителя в разтърсващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното семейство.
 9. 03:15
  Пленяваща история за младата и красива Шехер и могъщия бизнесмен Яман, които се влюбват един в друг, докато се грижат за своя 5-годишен племенник.
 10. 04:10
  Многократно наградената индийска драма ще преведе зрителите през историята на една смела жена, която след дълги години на унижения и липса на любов в собствения й дом, взима решение да живее според собствените си правила.
 11. 05:20
  Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.