Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  20:00
  В новия сезон приятелските семейства се озовават на неочаквана ваканция в село Баня. Скоро почивката ги въвлича в щури приключения и ги сблъсква с изненадващи събития. Ще издържат ли на предизвикателствата и какви важни истини ще открият за себе си?
 2. 23:50

  13 часа: Тайните войници на Бенгази – екшън, драма

  В нощта на 11 септември 2012 г. убежището на посланика на САЩ в Либия е атакувано от орди от тежко въоръжени местни жители. Единствените сили, които се наемат да я защитят, са шестима смели мъже от ЦРУ…
 3. 02:15

  Докато светът сънува – комедия

  Ексцентричният рок музикант Мики Адамс губи усещането си за реалност, докато младият Чарли е изпратен да прекрати звукозаписния договор с него. Неусетно между двамата се заражда странно, но силно приятелство, което ще им помогне да видят с други очи важните неща от живота.
 4. 03:50
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 5. 04:40

  Сватбен марш: Запечатано с целувка – романтика /п/

  Скромните планове за сватба на знаменитост и неговата годеница ескалират, докато организаторът на събития Мик получава примамлива възможност, която ще изложи на опасност собствения му голям ден с Оливия.