Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 2. 21:00
  Сериалът се върти около колоритната личност на Томас Магнум – награждаван бивш морски тюлен, който, след като се завръща от Афганистан, впряга военните си умения и чар като частен следовател в Оаху.
 3. 22:00
  Късна информационна емисия на NOVA
 4. 22:30
  По пътя на новите си отговорности като официален патрулен полицай Джон Нолан (Филиън) ще поеме още предизвикателства и опасни случаи – всичко това, докато се ориентира в нова връзка и желанието си да спечели ранга на обучаващ офицер възможно най-бързо.
 5. 23:30

  911

  В третия сезон служителите, които реагират първи, са призовани да действат, когато огромно цунами връхлита Санта Моника. Претърпял наранявания по време на работа през миналия сезон, Бък се бори да се присъедини отново към екипа. Междувременно една наскоро появила се мистерия се разгръща, а Атина си спомня как е станала полицайка.
 6. 01:20

  Роко Скиавоне

  Заточен в заснежения алпийски град Аоста, изтънченият, но вечно в лошо настроение детектив Роко Скиавоне презира студа и провинциалните местни жители толкова, колкото презира своите началници и техните дребни правила. Но той обича едно - да разкрива престъпления!
 7. 02:15

  Моето име е Мелек

  Изпълненият с очакване сюжет на сериала потапя зрителя в разтърсващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното семейство.
 8. 03:40
  Амбициозната готвачка Клио Морели се опитва да спечели състезание за камиони за храна. Когато красив готвач-съперник паркира своя камион на улицата срещу нея, целта на Клио започва да придобива пикантен обрат.
 9. 05:00
  Репутацията на сватовницата Кей като „Дама купа” стига до крал Едуард Волдовски, който я наема, за да намери жена на сина му. Докато часовникът тик-така, Кей постепенно осъзнава, че не е безразлична към принца.