Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  07:50
  Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
 2. 11:59
  Обедна информационна емисия на NOVA
 3. 12:30
  Изтормозен работохолик приема с неохота от смахнат търговец магическо дистанционно управление, с чиято помощ може да си позволи малко почивка. Но докато Майкъл се радва на функциите му, дистанционното постепенно започва да превзема живота му.
 4. 14:50
  Бейли има нова цел в животите си. Малката Сиджей е новото попълнение в глутницата и ще има нужда от неговата безкрайна обич и подкрепа. Някои приятелства продължават повече от един живот…
 5. 17:00
  Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
 6. 18:00
  Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
 7. 18:58
  Централна информационна емисия на NOVA
 8. 19:23
  Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
 9. 20:00
  В най-мистериозното музикално шоу популярни личности ще се впуснат в интригуващото предизвикателството да скрият самоличността си. Още по-загадъчните улики пък ще превърнат зрителите в детективи, търсещи отговор на тайната кои се крие под маските.
 10. 23:00
  Известният археолог Индиана Джоунс е нает от правителството на САЩ, за да намери свещен Кивот, в който се смята, че все още се съхраняват каменните скрижали с Десетте Божи заповеди.
 11. 01:20

  Кандидатът

  Филмът е вдъхновен от истинската история на Гари Харт (в ролята Хю Джакман), който става основен претендент за президентската номинация на Демократическата партия през 1988 г. Набиращата му популярност кампания е заплашена от провал, когато изведнъж в медиите се появяват твърдения за извънбрачна връзка с жена на име Дона Райс.
 12. 03:15
  В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
 13. 04:00
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 14. 05:00
  Миранда провежда успешна програма, с която помага на хора преживели любовни разочарования да продължат напред. Журналистът Бен е част от най-новата й група. Двамата започват да прекарват все повече време заедно, но когато шефът на Бен го моли да напише статия за Миранда и нейната програма, техните взаимоотношения са поставени на изпитание.