Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  20:00
  Петият сезон на най-забавния любовен риалити формат ще изненада зрителите с още по-вълнуващи изпитания. Незабравимо приключение очаква атрактивните участници, които се впускат в предизвикателството на живота си, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си и да докажат, че заедно са непобедими.
 2. 02:00

  Мансардата – Романтика /п/

  Алекс и Нанси са постигнали американската мечта. Липсва им само едно нещо: собствен дом. Поне докато случайно не попадат на жилището на мечтите си…
 3. 02:00

  Вади ножовете – Крими, Трилър

  Чаровният детектив Беноа Блан (Даниел Крейг) ще трябва да пресее мрежа от лъжи и улики, за да разкрие истината за внезапната смърт на прочутия автор на криминални романи Харлан Тромби (Кристофър Плъмър).
 4. 04:00
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 5. 04:40

  Музата на артиста – Романтика, Драма /п/

  Модният фотограф Ейприл се връща в родния си град. Там тя се оказва заобиколена от незабравими спомени и любими хора, но много скоро се налага да избере между своята успешна кариера и любовта на живота си.