Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  07:50
  Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
 2. 11:59
  Обедна информационна емисия на NOVA
 3. 12:30
  Срамежливата Хейли пробва „вълшебния“ сватбен воал на баба си и се пренася в бъдещето, където тя и дългогодишният й приятел Скот са щастливо женени с две красиви деца. Но готова ли е най-накрая да се обвърже?
 4. 14:15
  Неусетно започват да прехвърчат искри между Джо и бившия й приятел Блейк, когато им се налага да работят заедно, за да спасят семейния магазин.
 5. 16:00
  Авторският формат разказва всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се намери нов път към щастието.
 6. 16:30
  Оригиналният седмичен формат е мястото за силна публицистика и журналистическа проницателност, насочени към най-актуалните и горещи теми.
 7. 18:58
  Централна информационна емисия на NOVA
 8. 19:40

  На фокус след новините

  Утвърденият журналист Лора Крумова провежда разговори с основни политически лидери.
 9. 20:00
  Двойката Лий Кристмас (Джейсън Стейтъм) и Джина (Меган Фокс) се връщат в екипа на "Непобедимите" за най-голямата им задача досега - да неутрализират терористичен товарен кораб, превозващ ядрени бомби. Мисията му е проста: да потопи кораба, да не задейства зарядите и се върне на сушата жив.
 10. 22:00
  Пол Уокър и Джесика Алба влизат в ролите на двама сексапилни водолази, които потеглят с група приятели в търсене на скрито съкровище.
 11. 00:15

  Лакрицова пица

  Пренасяме се в долината Сан Фернандо през 1970-те години, където младежите Гари и Алана усещат трепетите на първата любов, завъртяни във вихрушката на младостта под влияние на непознати емоции.
 12. 02:30
  Неусетно започват да прехвърчат искри между Джо и бившия й приятел Блейк, когато им се налага да работят заедно, за да спасят семейния магазин.
 13. 04:30
  В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
 14. 05:15
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.