Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  18:00
  Култовото телевизионно предаване се завръща в ефира на NOVA с нов водещ, атрактивна визия и много изненади. Любимият български актьор Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в напълно обновено студио, където ги очакват 24 кутии, криещи суми от 1 стотинка до 100 000 лв.
 2. 20:00
  Световният хитов формат прави своя дебют в телевизионния ефир на NOVA, в него водещият Герасим Георгиев -Геро ще преведе учасниците през множество вълнуващи моменти към голямата награда от 100 000лв.
 3. 21:00
  Сериалът се върти около колоритната личност на Томас Магнум – награждаван бивш морски тюлен, който, след като се завръща от Афганистан, впряга военните си умения и чар като частен следовател в Оаху.
 4. 22:00
  Късна информационна емисия на NOVA
 5. 22:30
  Офицер Джон Нолан отново се изправя лице в лице със серийния убиец Розалинд и тя иска да знае, че все още не е приключила с него. Междувременно офицерите Брадфорд и Чен работят под прикритие с детектив Лопес и полицейското управление на Лас Вегас, за да арестуват лидери на голямо престъпно предприятие.
 6. 23:30
  Животът виси на косъм, докато опитни детективи и прокурори преследват справедливостта в Ню Йорк. Трудностите са ежедневие за тях, но работейки в тази сложна правосъдна система, те се опитват да направят Ню Йорк по-безопасно място, като задържат най-умелите престъпници на улицата.
 7. 00:30
  Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.
 8. 01:20

  Роко Скиавоне – сериал, сезон 3

  Заточен в заснежения алпийски град Аоста, изтънченият, но вечно в лошо настроение детектив Роко Скиавоне презира студа и провинциалните местни жители толкова, колкото презира своите началници и техните дребни правила. Но той обича едно - да разкрива престъпления!
 9. 02:15

  Моето име е Мелек – сериен филм

  Изпълненият с очакване сюжет на сериала потапя зрителя в разтърсващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното семейство.
 10. 03:15
  Пленяваща история за младата и красива Шехер и могъщия бизнесмен Яман, които се влюбват един в друг, докато се грижат за своя 5-годишен племенник.
 11. 04:10
  Многократно наградената индийска драма ще преведе зрителите през историята на една смела жена, която след дълги години на унижения и липса на любов в собствения й дом, взима решение да живее според собствените си правила.
 12. 05:20
  Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.