Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  15:00

  Мансардата – Романтика.

  Алекс и Нанси са постигнали американската мечта. Липсва им само едно нещо: собствен дом. Поне докато случайно не попадат на жилището на мечтите си…
 2. 18:00
  Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
 3. 19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 4. 19:20
  Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
 5. 20:00
  Петият сезон на най-забавния любовен риалити формат ще изненада зрителите с още по-вълнуващи изпитания. Незабравимо приключение очаква атрактивните участници, които се впускат в предизвикателството на живота си, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си и да докажат, че заедно са непобедими.
 6. 22:00

  Газ до дупка – Екшън, Трилър.

  В замяна на живота си крадците на луксозни коли Андрю и Гарет трябва да задигнат безценното возило на най-големия враг на безмилостния мафиот Морие. Въпросът е дали ще успеят да се справят с това твърде опасно предизвикателство.
 7. 02:00

  Мансардата – Романтика /п/

  Алекс и Нанси са постигнали американската мечта. Липсва им само едно нещо: собствен дом. Поне докато случайно не попадат на жилището на мечтите си…
 8. 02:00

  Вади ножовете – Крими, Трилър

  Чаровният детектив Беноа Блан (Даниел Крейг) ще трябва да пресее мрежа от лъжи и улики, за да разкрие истината за внезапната смърт на прочутия автор на криминални романи Харлан Тромби (Кристофър Плъмър).
 9. 04:00
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 10. 04:40

  Музата на артиста – Романтика, Драма /п/

  Модният фотограф Ейприл се връща в родния си град. Там тя се оказва заобиколена от незабравими спомени и любими хора, но много скоро се налага да избере между своята успешна кариера и любовта на живота си.