Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  2. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  3. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  4. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  5. 12:30
    Докато революционната нова книга на Барбара Новак „Долу любовта“ се изстрелва на върха на класациите за бестселъри, тя става мишена на известния журналист Кечър Блок - женкар, който е решен да я съсипе...Но дали няма да припламне любов между двамата?
  6. 14:30
    Мария Бенет е талантливо момиче, заобиколено от куп проблеми и неприятности. След като напуска поправителния дом, тя решава да преобърне живота си и се посвещава напълно на танците.
  7. 17:00
    Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
  8. 18:00
    Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
  9. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  10. 19:23
    Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
  11. 20:00
    В най-мистериозното музикално шоу популярни личности ще се впуснат в интригуващото предизвикателство да скрият самоличността си. Още по-загадъчните улики пък ще превърнат зрителите в детективи, търсещи отговор на тайната кои се крие под маските.
  12. 20:00
    Богът на гръмотевиците се отправя на пътешествие за себепознание. На пътя му, обаче се изправя галактически убиец, известен като Гор, който се стреми да унищожи боговете. За да се пребори с него, Тор прибягва до помощта на кралица Валкирия, Корг и бившата си приятелка Джейн Фостър. Заедно те се впускат в разтърсващо космическо приключение.
  13. 22:30
    Ан Хатауей и Ребъл Уилсън са Мошенички от класа с различен метод на работа. Двете решават да направят облог и първата, успяла да измъкне 500 000 долара от технологичен наивен милиардер (Алекс Шарп), ще спечели войната за територия.
  14. 23:10
    Историческият трилър на Стивън Спилбърг проследява историята на американския пилот на шпионски самолет Гари Пауърс, пленен от СССР в разгара на Студената война. Пауърс става първият американски затворник, разменен на Моста на шпионите.
  15. 00:20

    21 моста

    Достигнал дъното следовател от полицията в Ню Йорк е въвлечен в преследване на двама убийци на ченгета, след като разкрива мащабен и неочакван заговор.
  16. 02:00

    Вади ножовете

    Чаровният детектив Беноа Блан (Даниел Крейг) ще трябва да пресее мрежа от лъжи и улики, за да разкрие истината за внезапната смърт на прочутия автор на криминални романи Харлан Тромби (Кристофър Плъмър).
  17. 04:15
    Мария Бенет е талантливо момиче, заобиколено от куп проблеми и неприятности. След като напуска поправителния дом, тя решава да преобърне живота си и се посвещава напълно на танците.