Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. Сега
    20:00
    Шестият сезон на най-мащабния риалити формат отвежда зрителите в суровия свят на Дивия север и преобръща представите за зрелище. Участниците влизат в епични битки за наградата от 100 000 лева (на три нови арени), а водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев следят отблизо всяка тяхна крачка.
  2. 23:30
    Детектив Чарли Хъдсън от отдел "Тежки престъпления" на полицията в Сейнт Джонс си партнира с необичаен партньор - Рекс, немска овчарка, чиито изострени сетива отвеждат Чарли по следите на заподозрените. Тази динамична двойка, която се бори с престъпността, е неудържима.
  3. 00:30

    Станция Берлин – сериал, сезон 3

    Сериалът проследява действията на секретен екип на ЦРУ в Берлин. Даниел Милър (Ричард Армитидж) пристигна в германската столица на тайна мисия: да разкрие източника на изтичане на информация. Под ръководството на Хектор ДеЖан (Рис Ифанс) той ще трябва да оцелее в света на тайните служби.
  4. 01:30

    Пожарникарите от Чикаго – сериал, сезон 10

    Пожарникарите и парамедиците на чикагската Пожарна 51 са сред първите, които се впускат в най-напрегнатите ситуации в града. С риск за собствения си живот, те всекидневно доказват професионализма и храбростта си в името на успеха на поредната спасителна акция.
  5. 02:15

    Моето име е Мелек – сериен филм

    Изпълненият с очакване сюжет на сериала потапя зрителя в разтърсващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното семейство.
  6. 03:15
    Пленяваща история за младата и красива Шехер и могъщия бизнесмен Яман, които се влюбват един в друг, докато се грижат за своя 5-годишен племенник.
  7. 04:10
    Многократно наградената индийска драма ще преведе зрителите през историята на една смела жена, която след дълги години на унижения и липса на любов в собствения й дом, взима решение да живее според собствените си правила.
  8. 05:20
    Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.