Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  2. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  3. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  4. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  5. 12:30

    Дърти хлапета

    След като се събират отново, петима най-добри приятели разбират, че порастването на възраст съвсем не е равнозначно на умственото такова.
  6. 14:30

    Как да разкараш гаджето за 10 дни

    Всеки от тях има скрит мотив да докаже, че може да разкара гаджето си за 10 дни. Въпросът е на всичко ли са готови да изпълнят облога успешно?
  7. 17:00
    Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
  8. 18:00
    Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
  9. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  10. 19:23
    Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
  11. 20:00
    Шестият сезон на най-мащабния риалити формат отвежда зрителите в суровия свят на Дивия север и преобръща представите за зрелище. Участниците влизат в епични битки за наградата от 100 000 лева (на три нови арени), а водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев следят отблизо всяка тяхна крачка.
  12. 21:00

    Джуманджи: Добре дошли в джунглата

    Четирима тийнейджъри мигновено биват засмукани в магическия свят на „Джуманджи“. За да се завърнат в нормалния свят, те трябва да преминат през опасни приключения и да победят играта.
  13. 23:25

    Tomb Raider: Първа мисия

    Яростно независимата Лара Крофт (Алисия Викандер) ще трябва да стигне отвъд пределите си, когато открие острова, където е изчезнал авантюристът и неин баща - лорд Ричард Крофт.
  14. 01:50

    Борба за семейството

    След загубата на сина си пенсиониран шериф (Кевин Костнър) и съпругата му (Даян Лейн) напускат ранчото си в Монтана, за да спасят малкия си внук и неговата овдовяла майка от лапите на опасно семейство.
  15. 03:55
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  16. 04:40

    Десет истини за любовта /п/

    Процъфтяващата колумнистка Карина (Камила Бел) смята, че е има перфектния любовен живот... докато дългогодишният й приятел неочаквано не скъсва с нея.