Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Иконостас

    Православно предаване, представящо отблизо християнските ценности и традиции.
  2. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  3. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  4. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  5. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  6. 12:30
    Аби е водеща на предаване за преобразяване на ресторанти. Получавайки нова задача – да превърне закусвалня в малък град в място на кулинарната карта, тя среща предизвикателство в лицето на собственикът Том. Прекарвайки все повече време заедно, те откриват чувство, което може да се превърне в любов.
  7. 14:15
    Професорът по астрономия Хайди е убедена, че доказването на рядко срещано подреждане на планетите е ключът към изграждането на нова обсерватория. Чаровният нов професор по история Август може да се окаже отговорът или крахът към постигането на нейната мечта.
  8. 16:00
    Авторският формат разказва всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се намери нов път към щастието.
  9. 16:28
    Оригиналният седмичен формат е мястото за силна публицистика и журналистическа проницателност, насочени към най-актуалните и горещи теми.
  10. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  11. 19:40

    На фокус след новините

    Утвърденият журналист Лора Крумова провежда разговори с основни политически лидери.
  12. 20:00
    Всяка неделя любимият водещ Димитър Рачков посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори. Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов влизат в ролята на панелисти, които помагат в търсенето на истинския талант с напътствия и съвети.
  13. 22:00
    Когато изпълнителният директор на НАСА разбира, че след 18 дни Земята ще бъде унищожена от голям метеорит, той изпраща на астероида специалисти, които да поставят ядрена бойна глава в недрата му.
  14. 01:00

    Не казвай сбогом

    На петата годишнина от сватбата си Ник Дън (Бен Афлек) съобщава за изчезването на красивата му съпруга Ейми (Розамунд Пайк). Попаднал в светлината на прожекторите, портретът на Ник като грижовен съпруг започва да избледнява. Кой всъщност е Ник, той ли е убил жена си, или истината е много по-сложна, отколкото изглежда?
  15. 03:55
    Професорът по астрономия Хайди е убедена, че доказването на рядко срещано подреждане на планетите е ключът към изграждането на нова обсерватория. Чаровният нов професор по история Август може да се окаже отговорът или крахът към постигането на нейната мечта.
  16. 05:20
    Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.