Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Иконостас

    Православно предаване, представящо отблизо християнските ценности и традиции.
  2. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  3. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  4. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  5. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  6. 12:30
    Когато годеникът на Ава я изоставя пред олтара, тя е решена да се наслади на медения си месец без него. Времето, прекарано далеч и в красива обстановка, й помага да разбере какво наистина очаква от своя партньор, но когато годеникът й се появява изневиделица, тя е по-объркана от всякога... Може ли Ава да прости на мъжа, който е разбил сърцето й?
  7. 14:15
    Амбициозната организаторка на събития в Ню Йорк Кели е една от най-добрите в бранша. Когато Джо, упорит, но влиятелен редактор на уебсайт, я наема да организира рождения ден на племенницата му, Кели скоро разбира, че може би е срещнала своята истинска любов.
  8. 16:00
    Авторският формат разказва всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се намери нов път към щастието.
  9. 16:30
    Оригиналният седмичен формат е мястото за силна публицистика и журналистическа проницателност, насочени към най-актуалните и горещи теми.
  10. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  11. 19:40

    На фокус след новините

    Утвърденият журналист Лора Крумова провежда разговори с основни политически лидери.
  12. 20:00
    Всяка неделя любимият водещ Димитър Рачков посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори. Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов влизат в ролята на панелисти, които помагат в търсенето на истинския талант с напътствия и съвети.
  13. 22:00
    За Франк състезанието „Океан от огън” се превръща не само във въпрос на чест и гордост, но и в борба за оцеляване, защото той и конят му се стремят да постигнат невъзможното.
  14. 00:50

    Жега

    В Лос Анджелис банда въоръжени крадци преследват сериозни цели – големи банки, трезори и бронирани коли. Водачът им е закоравелият престъпник Нийл Маколи. След като една от операциите им – обир на бронирана кола, завършва зле, Винс Хана – инспектор от отдел „Убийства” на лосанджелиската полиция, тръгва по следите им.
  15. 03:50

    Да те срещна в Ню Йорк /п/

    Амбициозната организаторка на събития в Ню Йорк Кели е една от най-добрите в бранша. Когато Джо, упорит, но влиятелен редактор на уебсайт, я наема да организира рождения ден на племенницата му, Кели скоро разбира, че може би е срещнала своята истинска любов.
  16. 05:20
    Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.