Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  2. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  3. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  4. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  5. 12:37
    Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
  6. 13:00
    Когато съкровища от целия свят, включително безценният диамант „Розовата пантера” са откраднати, инспектор Драйфус сформира екип, в който се налага да включи и несръчния френски детектив - инспектор Жак Клузо.
  7. 15:00
    Маги е самотна майка и преподавател в колеж в Ню Йорк. В опит да се сближи отново с проблемната си дъщеря, тийнейджърката Съмър, тя решава да тръгне на пътешествие до тосканско село, което е посещавала често в младостта си. При пристигането си Маги се натъква на Лука, красивия й бивш любовник, който все още е ерген и живее с осемдесетгодишната си майка Кармен.
  8. 17:00
    Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
  9. 18:00
    Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
  10. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  11. 19:23
    Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
  12. 20:00
    Шестият сезон на най-мащабния риалити формат отвежда зрителите в суровия свят на Дивия север и преобръща представите за зрелище. Участниците влизат в епични битки за наградата от 100 000 лева (на три нови арени), а водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев следят отблизо всяка тяхна крачка.
  13. 21:00
    Новият сезон на култовото риалити е по-интерактивен, интригуващ и смел от всякога. 16 съквартиранти влизат в най-обсъжданата къща в България, за да се включат в социалния експеримент. Допълнителна свежа енергия в шоуто внасят и двамата нови водещи – Башар Рахал и Александра Богданска.
  14. 23:00
    Таксиметров шофьор (Джейми Фокс) поема на пръв поглед обикновен клиент (Том Круз) на нощна обиколка из Лос Анджелис, докато не се оказва, че този достолепен мъж с костюм е наемен убиец. Това ще бъде пътуването на живота му.
  15. 01:30

    Джанго без окови

    Джейми Фокс е в ролята на освободен роб, който се превръща в ловец на глави и се впуска в опасно приключение със своя ментор и спасител.
  16. 04:40
    Загрижената продуцентка на подкаст Пейтън е принудена да превърне Алекс в следваща звезда в новото си предаване, посветено на търсенето на любовта. Докато работят упорито, за да спасят кариерите си, те започват да се вслушват в шепота на сърцата си.