Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Иконостас

    Православно предаване, представящо отблизо християнските ценности и традиции.
  2. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  3. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  4. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  5. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  6. 12:30
    След като се обучава за парфюмерист в Париж, Розали решава да наеме магазин в родния си град, в който да продава собствена марка парфюм. Но единственото свободно място се оказва собственост на някога чудатия, а сега красив Джейсън.
  7. 14:15
    Собствениците на кафенета Лена и Джона не се долюбват много, но нещата се преобръщат, когато започват да си изпращат съобщения от името на свой приятел.
  8. 16:00
    Авторският формат разказва всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се намери нов път към щастието.
  9. 16:30
    Оригиналният седмичен формат е мястото за силна публицистика и журналистическа проницателност, насочени към най-актуалните и горещи теми.
  10. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  11. 19:40

    На фокус след новините

    Утвърденият журналист Лора Крумова провежда разговори с основни политически лидери.
  12. 20:00
    Всяка неделя любимият водещ Димитър Рачков посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори. Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов влизат в ролята на панелисти, които помагат в търсенето на истинския талант с напътствия и съвети.
  13. 22:00
    Преди 22 години Джон Хамънд си представя тематичен парк, в който гостите могат да изпитат тръпката да видят истински динозаври. Днес "Джурасик свят" посреща десетки хиляди посетители, но зад атракциите на парка се крие нещо зловещо: генетично модифициран динозавър с несметни нива на интелигентност и свирепост
  14. 00:30

    Майор Пейн

    Майор Пейн е ветеран от морската пехота и е истинска „машина за убиване“, но войните по света вече не се водят на бойното поле. Той няма представа какво да прави като цивилен, затова неговият командир му намира работа като ръководител на взвод безнадеждни новобранци. Използвайки учебни средства като истински гранати и куршуми, Пейн вдъхва на корпуса лъч надежда.
  15. 02:10
    Собствениците на кафенета Лена и Джона не се долюбват много, но нещата се преобръщат, когато започват да си изпращат съобщения от името на свой приятел.
  16. 03:50
    Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
  17. 04:35
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  18. 05:20
    Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.