Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 6, 5 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 12:00

    Монк – сериал, сезон 2, 2 епизода /п/

    Ейдриън Монк някога е бил изгряваща звезда в полицейското управление на Сан Франциско, легендарен с използването на неконвенционални средства за разрешаване на най-обърканите случаи в управлението. Но след трагичното (и все още неразкрито) убийство на съпругата му Труди, той развива екстремен случай на обсесивно-компулсивно разстройство. Работейки сега като частен консултант, Монк продължава да разследва случаи по най-нетрадиционните начини.
  3. 13:55

    Трите Хикса 2: Следващо ниво – приключенски, екшън, криминален /п/

    Генерал Джордж Декърт е убеден, че президентът Джеймс Санфорд е твърде нерешителен, за да се справи с международните врагове. Единствено новият ХХХ агент - Стоун, има уменията да възпре наближаващата опасност.
  4. 15:55

    Конан Разрушителя – екшън, фентъзи /п/

    Кралицата-магьосница Тарамис обещава на Конан (Арнолд Шварценегер) да съживи любимата му, но в замяна иска той да й донесе легендарен рог и да спаси от плен красива принцеса. Конан не подозира, че зад желанието на Тарамис се крие пъклен план, който ще го сблъска с могъщи смъртни и безсмъртни врагове.
  5. 18:00

    Твърде лично 2 – екшън, трилър /п/

    Заедно с жена си, агент Милс е похитен от престъпник, който е бил замесен в отвличането на дъщеря му преди няколко години. Отново изправен пред тежка ситуация, той трябва да разчита на уменията си, за да спаси своя живот и живота на най-близките си.
  6. 20:00

    Програмиран – екшън, фантастика

    С помощта на новите си съюзници, Люк Гибсън се опитва да възстанови спомените от миналото си и да разкрие истинските мотиви на "Хоуп Индъстрийс" да създаде нова технология за имплантиране на чип в мозъка.
  7. 22:00

    Изчезнал по време на акция II: Началото – екшън, трилър, военен

    Брадок и група американски войници са военнопленици в лагер във Виетнам доста след края на войната. Те успяват да избягат водени от Брадок и преодоляват нечовешки мъчения докато минават през джунглите на Азия по пътя към свободата.
  8. 00:00

    Фрактура – предаване за рок музика

    Единственото в България предаване за рок и метъл музика с разнообразни рубрики, новини, интервюта и репортажи от концерти и фестивали.
  9. 02:10

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец