Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 14, 5 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 12:00

    Гордо изправен: Разплатата – екшън

    Ник се връща в родния си град, но бързо разбира, че е превзет от бандити, които принуждават гражданите да продават собствеността си. С помощта на агент от ФБР и няколко стари другари, Ник ще се опита да промени това.
  3. 14:00

    Бягство – екшън, трилър, криминален /п/

    Двойка престъпници се опитват да проследят децата, които са били свидетели на извършването на убийство в гората.
  4. 16:00

    Човекът сянка – екшън, трилър /п/

    Частен детектив трябва да разплете мрежа за международен шпионаж и да не позволи смъртоносен вирус, разработен в тайна лаборатория, да попадне в ръцете на хора, които ще го използват срещу човечеството.
  5. 18:00

    Под дулото на пистолета – екшън, криминален, драма

    Мат е елитно бившо ченге, който е пристрастен към комара и има много дългове. Когато загадъчен мъж му предлага да разчисти сметките му, ако убие най-страшните гангстери в града, Мат взима решение, което ще промени живота му завинаги.
  6. 20:00

    Златното дете – комедия, мистери, фентъзи

    Частен детектив, специализиран в издирването на изчезнали деца, е натоварен със задачата да намери специално дете, което тъмните сили искат да премахнат.
  7. 22:00

    Рота от герои – военен, екшън

    По време на Втората световна война група американски войници се отправят към сърцето на нацистка Германия, за да намерят дезертирал учен, който е разработил унищожително оръжие за Хитлер.
  8. 00:00

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец