Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 16, 2 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 08:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 1, 2 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  3. 10:50

    Джентълмените – екшън, комедия, криминален

    Опитвайки се да продаде доходоносната си империя за пласиране на марихуана, американецът Мики Пиърсън предизвиква вълна от заговори и схеми. Във вихъра на разрасналия се хаос мнозина съзират възможност да изместят Пиърсън от трона на неговата наркоимперия.
  4. 13:10

    Водещият – комедия /п/

    През 70-те години репутацията на високо ценения водещ на новини от Сан Диего Рон Бургуни е поставена на изпитание, когато амбициозната новинарка Вероника Корнингстоун става негова ко-водеща.
  5. 15:10

    Десперадо – екшън, трилър, уестърн /п/

    Антонио Бандерас е безименен Мариачи, който се спуска да отмъщава на наркобарон, убил любимата на странстващия музикант. Помага му Каролина (Салма Хайек) - красива собственичка на книжарница, където се върти търговия с дрога.
  6. 17:20

    Закрилникът – трилър, криминален /п/

    Робърт МакКол (Дензъл Уошингтън) се надява, че вече е загърбил опасното си минало, но след като среща младо момиче, попаднало в ръцете на руски гангстери, се чувства длъжен да я защити и да й помогне.
  7. 20:00

    Холивудски ченгета – комедия, криминален, трилър

    „Холивудски ченгета” е филм, който напомня, че пазителите на закона не са съвършени. Двама полицаи от Лос Анджелис започват разследване на убийството на рап звезда и така достигат до собственик на звукозаписна компания, недоволен, че изпълнителите му го напускат.
  8. 22:30

    Водещият: Легендата продължава – комедия

    Култовият водещ Рон Бъргунди и неговият екип намират място в първия 24-часов новинарски канал, но нови предизвикателства ще ги принудят да намерят своя собствен път към върха на рейтингите.
  9. 01:00

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец
  10. 03:10

    Кръв и пот – екшън, криминален /п/

    Филмът е създаден по действителни събития, случили се с група фитнес инструктори, работили като лични треньори в слънчевия Маями през 90-те.
  11. 05:20

    Черният списък – сериал, сезон 8 /п/

    Ред води Лиз и ФБР до най-странните и опасни престъпници, които са срещали, докато разширява империята си и елиминира съперници по пътя си. През цялото време Лиз и Ред играят игра на котка и мишка, в която ще бъдат прекосени граници, а истината ще излезе наяве.