Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 1, 5 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 12:05

    Мъже на работa – сериал, сезон 3

    В тази щура комедия четирима злополучни приятели отчаяно се опитват да си вършат работата, докато си помагат в личните си преживявания с жени, познати и роднини.
  3. 12:35

    Водещият: Легендата продължава – комедия /п/

    Култовият водещ Рон Бъргунди и неговият екип намират място в първия 24-часов новинарски канал, но нови предизвикателства ще ги принудят да намерят своя собствен път към върха на рейтингите.
  4. 15:10

    Джентълмените – екшън, комедия, криминален /п/

    Опитвайки се да продаде доходоносната си империя за пласиране на марихуана, американецът Мики Пиърсън предизвиква вълна от заговори и схеми. Във вихъра на разрасналия се хаос мнозина съзират възможност да изместят Пиърсън от трона на неговата наркоимперия.
  5. 17:35

    Холивудски ченгета – екшън, криминален, трилър /п/

    „Холивудски ченгета” е филм, който напомня, че пазителите на закона не са съвършени. Двама полицаи от Лос Анджелис започват разследване на убийството на рап звезда и така достигат до собственик на звукозаписна компания, недоволен, че изпълнителите му го напускат.
  6. 20:00

    Нещастния случай – екшън, трилър, криминален

    Майк Фалън е хладнокръвен убиец, чиито методични удари озадачават полицията и радват клиентите му. Но когато негов близък е въвлечен в лондонския подземен свят и убит от собствения му екип, Фалън е принуден да се откаже от живота, който познава, за да потърси отговорност и да отмъсти за единствения човек, който всъщност е означавал нещо за него.
  7. 22:10

    Кръстът: Изгревът на злодеите – екшън, фантастика

    Калън се завръща със своя изключителен екип от оръжейни експерти, за да защити Лос Анджелис от най-голямата заплаха досега – супер злодеите Муерте и Драго. За да изпълни мисията си успешно, той ще трябва да обедини сили и с някогашния си смъртен враг Гънар.
  8. 00:10

    Фрактура – предаване за рок музика

    Единственото в България предаване за рок и метъл музика с разнообразни рубрики, новини, интервюта и репортажи от концерти и фестивали.
  9. 03:00

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец
  10. 05:00

    Кръстът: Изгревът на злодеите – екшън, фантастика /п/

    Калън се завръща със своя изключителен екип от оръжейни експерти, за да защити Лос Анджелис от най-голямата заплаха досега – супер злодеите Муерте и Драго. За да изпълни мисията си успешно, той ще трябва да обедини сили и с някогашния си смъртен враг Гънар.