Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 1, 4 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 11:05

    Мъртъв и половина – екшън, трилър, криминален /п/

    Мъж е затворен за кражба на злато на стойност 200 милиона долара. Саша, руски възпитаник на ФБР, трябва да го убеди да му каже къде е скрил златото…преди да бъде екзекутиран.
  3. 13:10

    Мъртъв и половина 2 – криминален, екшън /п/

    Затворниците Бърк и Туич ще трябва да загърбят всички различия помежду си, за да се съюзът и оцелеят заедно в известния с жестокостта си затвор Кратън.
  4. 15:05

    Битка Лос Анджелис: Световна инвазия – екшън, фантастика

    От водата до бреговете на Лос Анджелис се надига безмилостна армия от извънземни, които не се спират пред нищо и целят унищожението на всичко живо. Сержант Нанц (Арън Екхарт) и неговият взвод се изправят срещу тази инвазия в опит да спасят колкото се може повече хора.
  5. 17:30

    Закрилникът 2 – екшън, криминален, трилър /п/

    Робърт МакКол (Дензъл Уошингтън) продължава да отстоява безкомпромисно справедливостта на експлоатираните и потиснатите, но докъде би могъл да стигне, когато в тази ситуация се окаже някого, когото обича?
  6. 20:00

    Кунгфу тупалки – екшън, комедия, криминален

    Развлеченият Синг опитва да се издигне, надявайки се да се присъедини към изискана и безскрупулна банда. Дали неговите комични опити да бъде заплашителен ще привличат вниманието на бандата?
  7. 22:05

    Кръстникът – драма, криминален

    Заснет по романа-бестселър на Марио Пузо, този брилянтен филм рисува смразяващата картина на възхода на една сицилианска фамилия, на загубата на властта и влиянието и в Америка, както и предаването им от баща на син.
  8. 01:35

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец