Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 1, 3 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 08:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 2

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  3. 11:05

    Мъже на работa – сериал, сезон 3

    В тази щура комедия четирима злополучни приятели отчаяно се опитват да си вършат работата, докато си помагат в личните си преживявания с жени, познати и роднини.
  4. 11:35

    Битка Лос Анджелис: Световна инвазия – екшън, фантастика /п/

    От водата до бреговете на Лос Анджелис се надига безмилостна армия от извънземни, които не се спират пред нищо и целят унищожението на всичко живо. Сержант Нанц (Арън Екхарт) и неговият взвод се изправят срещу тази инвазия в опит да спасят колкото се може повече хора.
  5. 14:00

    Имало едно време в Мексико – екшън, криминален /п/

    Вербуван от ексцентричен агент на ЦРУ (Джони Деп), митичният герой с китара Ел Мариачи (Антонио Бандерас) тръгва по кървавата следа на зловещ престъпник, който планира държавен преврат срещу президента на Мексико.
  6. 16:00

    Кунгфу тупалки – екшън, комедия, криминален /п/

    Развлеченият Синг опитва да се издигне, надявайки се да се присъедини към изискана и безскрупулна банда. Дали неговите комични опити да бъде заплашителен ще привличат вниманието на бандата?
  7. 18:00

    Операция Морски вълк – екшън, приключенски, трилър /п/ 

    В последните дни на Втората световна война, когато Германия отчаяно се опитва да се пребори със съюзническите сили, Капитан Ханс Кеслер, закърнял командир на подводница от двете световни войни, е призован на служба, за да помогне за обръщането на хода на войната. Неговата мисия скоро ще стане известна като операция „Морски вълк“.
  8. 19:50

    Трудна мишена 2 – екшън, трилър

    На изпадналия в немилост състезател по смесени бойни изкуства Уес (по прякор Затворникът) е предложен един милион долара за еднократен бой в Мианмар. При пристигането си Уес бързо открива, че битката съвсем не е това, което му е било обещано.
  9. 22:00

    Програмиран – екшън, фантастика

    С помощта на новите си съюзници, Люк Гибсън се опитва да възстанови спомените от миналото си и да разкрие истинските мотиви на "Хоуп Индъстрийс" да създаде нова технология за имплантиране на чип в мозъка.
  10. 00:00

    Фрактура – предаване за рок музика

    Единственото в България предаване за рок и метъл музика с разнообразни рубрики, новини, интервюта и репортажи от концерти и фестивали.
  11. 02:50

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец