Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 15, 4 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 11:00

    Мъже на работa – сериал, сезон 2

    В тази щура комедия четирима злополучни приятели отчаяно се опитват да си вършат работата, докато си помагат в личните си преживявания с жени, познати и роднини.
  3. 11:30

    Спасителен отряд – екшън, трилър /п/

    Животът на заможна наследница виси на косъм и само Хауърд - бивш военноморски майор, се оказва способен за нейното спасение.
  4. 13:20

    Гангстери на терена – криминален, биографичен /п/

    Филмът разказва вълнуващата история на пробационния служител Шон Портър (Дуейн Джонсън), който създава гимназиален футболен отбор група осъдени тийнейджъри като средство да ги научи на самоуважение и социална отговорност.
  5. 15:55

    Чужденецът – екшън, трилър /п/

    Доста опасни хора няма да се спрат пред нищо, за да попречат на Колд да изпълни мисията си, но скоро ще разберат, че да се изпречат на пътя му е било доста неразумно решение.
  6. 17:50

    Два патлака – трилър, криминален /п/

    Когато опитите им да се внедрят в международен наркокартел завършват с фиаско, агентът Боби Тренч (Дензъл Уошингтън) и офицерът Майкъл Стигман (Марк Уолбърг) могат само да разчитат един на друг.
  7. 20:00

    Непробиваем – екшън, комедия, приключенски

    Някога неразделни приятели, Арчи и Рок се оказват от двете страни на закона, всеки почувствал се предаден от другия. Но сега, по странен каприз на съдбата, Арчи и Рок бягат - и то заедно. С малко повече късмет, юнаците може и да оцелеят. . . ако преди това не се избият помежду си.
  8. 21:45

    Заплащането – фантастика, екшън, мистери

    В един футуристичен, инженер по високи технологии, чиято памет е изтрита частично, трябва да използва група несвързани предмети за улики, за да разкрие истината за предишната му самоличност…и за да си вземе чек, който отдавна чака.
  9. 00:15

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец