Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 08:10

    Просто секс – комедия, романтика /п/

    Ема и Адам (Натали Портман и Аштън Къчър) решават да започнат чисто физическа връзка без да намесват романтични чувства. Много скоро обаче двамата разбират, че поддържането на такава връзка не е толкова лесно.
  2. 10:25

    Робин Худ: Принцът на разбойниците – екшън, приключенски /п/

    Когато се завръща у дома в Англия, Робин Худ (Кевин Костнър) разбира, че баща му е убит от шерифа на Нотингам и покрусен от мъка, дава обет да отмъсти за смъртта му.
  3. 13:25

    Битка Лос Анджелис: Световна инвазия – екшън, фантастика /п/

    От водата до бреговете на Лос Анджелис се надига безмилостна армия от извънземни, които не се спират пред нищо и целят унищожението на всичко живо. Сержант Нанц (Арън Екхарт) и неговият взвод се изправят срещу тази инвазия в опит да спасят колкото се може повече хора.
  4. 15:50

    Запознай се с нашите – комедия /п/

    Непохватният, но добронамерен Грег Фокър възнамерява да се ожени за любовта на живота си – Пам Бърнс. Но ето че се натъква на твърде загрижения й баща Джак – бивш агент на ЦРУ. Сред хаоса и объркването на тази лудешка история той дава мило и драго, за да спечели сърцето на потенциалния си тъст.
  5. 18:05

    Знак на съдбата – романтика, комедия

    Двойка се търси години след нощта, в която са се срещнали, влюбили са се и са се разделили, убедени, че един ден ще продължат живота си заедно.
  6. 20:00

    Запознай се с малките – комедия

    Когато цялата фамилия се събира за рождения ден на близнаците на Грег и Пам, Грег отново е изправен пред предизвикателството да докаже на тъста си Джак, че е мъж на място…
  7. 22:00

    Белият дом: Под заплаха – драма, трилър, екшън

    Джон Кайл е получил отказ на молбата си за работа в Тайните служби. Тъй като не иска да разочарова дъщеря си с тази новина, той я развежда из Белия дом, но точно в този момент там нахлуват въоръжени мъже.
  8. 00:45

    Имитаторът – трилър, мистери, криминален /п

    Д-р Хъдсън (Сигорни Уивър) е въвлечена в убийствения ребус на жестокия имитатор на серийни убийци Питър Фоли. Тя страда от агорафобия, затова стои затворена в апартамента си. Убиецът използва това срещу нея, като я атакува в смъртоносните си опити да се превърне в известен сериен убиец.