Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:25

    Частни детективи – сериал, сезон 3 /п/

    Нови детективски случаи очакват бившия хокеист Шейд и неговата партньорка Анджи, но преди това ще трябва да рискуват всичко, за да изчистят името на Анджи.
  2. 07:55

    Частни детективи – сериал, сезон 3

    Нови детективски случаи очакват бившия хокеист Шейд и неговата партньорка Анджи, но преди това ще трябва да рискуват всичко, за да изчистят името на Анджи.
  3. 08:55

    Коледа по кралски – романтика

    Красивият принц Патрик се надява да привлече в кралството си американска модна компания. По този повод той организира коледно модно ревю, на което се запознава с интригуващата млада асистентка Кристин.
  4. 11:00

    Ченгето и бандита III – комедия, криминален, екшън /п/

    Големият и Малкият Енос са отворили ресторант за морски дарове и искат да го популяризират по обичайния си начин. Този път обаче Бандитът не е на разположение, затова те се обръщат към Клетъс. "Тригерът" е изваден от нафталина, голяма риба е привързана към покрива на колата и новият Бандит е на път към поредната си дива обиколка. Но там, където е Бандитът, е и шериф Бъфорд Т. Джъстис.
  5. 12:50

    В кадър

    Поредица, представяща различни холивудски звезди и техните успехи в областта на киното.
  6. 13:20

    Убийствен остров – трилър /п/

    Млада жена, чиято приятелка е била убита по време на къмпинг, е манипулирана да мисли, че убиецът е героят, който я е спасил. Но когато паметта й започва да се връща, тя открива, че мрачното дело е много по-дълбоко, отколкото е могла да си представи.
  7. 15:20

    Невероятният Спайдърмен – екшън, приключенски, фантастика /п/

    Срещата на Питър с един от най-добрите приятели на баща му - д-р Кърт Конърс, слага началото на верига от събития, в които биват замесени не само техните тайни самоличности - Спайдърмен и Гущерът, но и всички хора които те обичат.
  8. 18:10

    Мистериите на Хейли Дийн: Наказание за убиеца – драма, криминален, мистери

    Току-що освободен предсрочно престъпник, за когото Хейли Дийн е помогнала да бъде вкаран зад решетките, е убит. Хейли и партньорът й Финчър Гарланд трябва да открият извършителя, за да оневинят приятелката й прокурор Паулина Д'Орацио, която е обвинена в престъплението и може да бъде осъдена на доживотен затвор.
  9. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 6

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  10. 21:00

    Банковият обир – криминален, трилър

    Изкусният хитрец Тери Ледър се хвърля в голяма престъпност, когато бившата му приятелка се появява с предложение да извърши мащабен банков обир. Много скоро Тери установява, че има и други силни играчи, които са готови на всичко, за да се докопат до съдържанието на трезора.
  11. 23:20

    Тежка нощ – комедия, криминален, трилър

    Джес (Скарлет Йохансон) и нейните четири приятелки се събират отново след десет години, за да отпразнуват предстоящата й сватба. Нещата обаче вземат неочакван обрат, когато момичетата случайно убиват наетия от тях стриптизьор.
  12. 01:25

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 6 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.