Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:30

    Таен приятел за Коледа – романтика, комедия /п/

    След като е изоставена от приятеля си, успешната създателка на приложения за запознанства Хана се завръща в родния си град за празниците. Неочаквано и за нея самата, баща й я убеждава да се запише за участие в ежегодното събитие за анонимни запознанства "Коледен Купидон".
  2. 08:40

    Стан и Оли – комедия, биографичен, драма /п/

    Легендарните комедианти Стан Лаурел и Оливър Харди решават да поемат на турне, с което да вдъхнат нов живот на своите кариери. По пътя дуото среща както предизвикателства, така и любовта на публиката.
  3. 10:40

    Честен кандидат – комедия /п/

    Политически консултант на демократите открива идеалния кандидат за кмет в лицето на пенсиониран ветеран - защитник на правата на имигрантите в малък град в Уисконсин. Той решава да му помогне да се кандидатира като разчита ветеранът да привлече към партията му избирателите от региона. Скоро обаче кампанията им привлича вниманието на републиканците...
  4. 12:45

    Мумията – екшън, приключенски, фентъзи /п/

    Смятана за погребана дълбоко под безмилостната пустиня, древна принцеса се събужда в наши дни. Нейната злонамереност е нараснала в продължение на хилядолетия и с нея идват ужаси, които противоречат на човешкото разбиране.
  5. 15:00

    Корабокрушенецът – драма, приключенски /п/

    Чък - висш мениджър от "ФедЕкс" - и Кели - докторантка в университет - са влюбени и им предстои да сключат брак, когато самолетът на Чък за Малайзия пада в морето по време на ужасна буря. Той е единственият оцелял, намерил спасение на самотен остров. Дали ще оцелее в тази тропическа пустош и ще се върне при жената, която обича?
  6. 18:00

    Фалстарт – романтика, комедия

    Тридесет и нещо годишен все още живее с родителите си, докато те не решават да наемат специалистка по съблазняване, която да му помогне да се изнесе най-сетне от къщата. Ето тогава започва забавлението.
  7. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 21:00

    Джон Уик 3 – екшън, трилър, криминален

    Екшън героят на Киану Рийвс отново преминава през невероятни изпитания. Целият град е по петите му, тъй като за главата му е обявена награда от 14 милиона долара. Джон обединява сили със София, която му помага да запази живота си и да напусне града.
  9. 23:50

    Седем години в Тибет – биографичен, исторически, военен

    Забележителната история на австрийския алпинист Хайнрих Харер (в ролята Брад Пит), който по време на своето фантастично пътешествие до Хималаите става близък довереник на младия Далай Лама.
  10. 02:40

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  11. 03:30

    Военни престъпления: Лос Анджелис – сериал, сезон 7, 2 епизода

    Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.
  12. 05:00

    Това е животът! – комедия /п/

    Пет бременни жени. Те не се познават, не си приличат, но ще се окажат в едно родилно отделение, за да изживеят най-хубавия ден от живота си. Филмът проследява тяхното пътуване, между смеха, вълнението и сълзите.