Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:50

    Любов под маслиненото дърво – романтика /п/

    Конкуренцията между две маслинови ферми, произвеждащи зехтин от десетилетия, е яростна и непримирима, но въпреки това техните внуци откриват, че може да имат повече общи неща, отколкото са предполагали. Ще започват ли да прехвърчат любовни искри между техните наследници?
  2. 08:50

    Фалстарт – романтика, комедия /п/

    Тридесет и нещо годишен все още живее с родителите си, докато те не решават да наемат специалистка по съблазняване, която да му помогне да се изнесе най-сетне от къщата. Ето тогава започва забавлението.
  3. 10:45

    Купихме си зоопарк – драма, комедия, семеен /п/

    Мат Деймън и Скарлет Йохансон си партнират в този семеен трогателен филм за самотен баща, който се опитва да даде ново начало на семейството си, като се мести в дом, разположен насред зоологическа градина.
  4. 13:20

    Джуманджи: Добре дошли в джунглата – приключенски, екшън, комедия /п/

    Четирима тийнейджъри мигновено биват засмукани в магическия свят на „Джуманджи“. За да се завърнат в нормалния свят, те трябва да преминат през опасни приключения и да победят играта.
  5. 15:45

    Превъзходството на Борн – екшън, приключенски /п/

    Джейсън Борн си мисли, че е успял да избяга от миналото си, но ето, че миналото му е на път отново да го настигне. Преследван от кошмари от минало, което не може да си спомни, Борн и приятелката му Мари непрекъснато се местят от град на град, но възможно ли е да избегне невидимата заплаха, която го дебне в погледа на всеки непознат, във всяко грешно обаждане - заплаха, която всеки момент, без предупреждение, ще го върне отново в света, който си мисли, че е оставил зад себе си.
  6. 17:55

    Необичайният живот на Тимъти Грийн – семеен, комедия, фентъзи

    Синди и Джим Грийн нямат търпение да им се роди дете. Когато малкият Тимъти се озовава пред вратата им в нощ, раздирана от буря, те и обитателите на малкото градче Стенливил ще научат, че най-големите подаръци в живота получаваш, когато най-малко си очаквал.
  7. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 21:00

    Само за твоите очи – екшън, приключенски, трилър

    Със своята опасна решителност Бонд (Роджър Мур) прониква в гръцкия подземен свят, за да открие система, способна да контролира флотилия от атомни подводници. От дълбините на океана до планинските върхове, агент 007 ще се бори до смърт, за да предпази устройството от ръцете на руснаците.
  9. 23:45

    Имало едно време в Холивуд – комедия, драма

    Актьорът Рик Далтън печели слава с участието си в телевизионен уестърн от 50-те години, но сега се бори да намери смислена работа в Холивуд, който вече не познава. Затова прекарва голяма част от времето си в пиене и дрънкане с Клиф Буут, неговият спокоен най-добър приятел и дългогодишен дубльор.
  10. 03:10

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  11. 04:05

    Джон Уик 3 – екшън, трилър, криминален /п/

    Екшън героят на Киану Рийвс отново преминава през невероятни изпитания. Целият град е по петите му, тъй като за главата му е обявена награда от 14 милиона долара. Джон обединява сили със София, която му помага да запази живота си и да напусне града.