Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Престъпни намерения – сериал, сезон 7

    Сериалът потапя в динамичното ежедневие на елитен отряд от профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.
  2. 07:00

    Сладко за двама – комедия, романтика

    Рейчъл влиза в надпревара с времето, след като кленовата градина на семейство й започва да запада точно преди предстоящия „Фестивал на кленовия сироп“. С помощта на агронома Дерек тя ще се опита да я спаси и ще открие, че приятелството им може да има собствен сладък край.
  3. 08:55

    Намисли си желание – романтика /п/

    Проследява историята на Клара, която иска да е имала повече време с покойния си дядо на Коледа. Празничното й желание изглежда се сбъдва, когато тя попада на дневника му и се връща назад към времето, прекарано с него.
  4. 11:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  5. 12:00

    Седем години в Тибет – биографичен, исторически, военен /п/

    Забележителната история на австрийския алпинист Хайнрих Харер (в ролята Брад Пит), който по време на своето фантастично пътешествие до Хималаите става близък довереник на младия Далай Лама.
  6. 15:00

    В кадър

    Поредица, представяща различни холивудски звезди и техните успехи в областта на киното.
  7. 15:30

    Необичайният живот на Тимъти Грийн – семеен, комедия, фентъзи /п/

    Синди и Джим Грийн нямат търпение да им се роди дете. Когато малкият Тимъти се озовава пред вратата им в нощ, раздирана от буря, те и обитателите на малкото градче Стенливил ще научат, че най-големите подаръци в живота получаваш, когато най-малко си очаквал.
  8. 17:50

    Превъзходството на Борн – екшън, приключенски /п/

    Джейсън Борн си мисли, че е успял да избяга от миналото си, но ето, че миналото му е на път отново да го настигне. Преследван от кошмари от минало, което не може да си спомни, Борн и приятелката му Мари непрекъснато се местят от град на град, но възможно ли е да избегне невидимата заплаха, която го дебне в погледа на всеки непознат, във всяко грешно обаждане - заплаха, която всеки момент, без предупреждение, ще го върне отново в света, който си мисли, че е оставил зад себе си.
  9. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  10. 21:00

    Спайдърмен: Завръщане у дома – екшън, фантастика, приключенски

    15-годишният Питър Паркър (Том Холанд) се опитва да балансира между това да бъде обикновен ученик и супергерой, но скоро ще трябва да надхвърли възможностите, които му осигурява костюма на Спайдърмен, ако иска да защити любимите си хора.
  11. 23:40

    Живот назаем – екшън, криминален, фантастика

    Действието се развива в близкото бъдеще, когато изкуствени органи могат да се купуват на кредит, и се върти около мъж, който се бори да плати вноските за закупеното от него сърце. Затова той трябва да избяга, преди да му бъде отнето това сърце.
  12. 02:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  13. 02:55

    Военни престъпления: Лос Анджелис – сериал, сезон 8, 2 епизода

    Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.