Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:10

    Живот на широко – биографичен, драма, комедия /п/

    Пенсионерът Джери Селби открива математически пропуск в лотарията в Масачузетс и с помощта на съпругата си Мардж печели милиони долари. Той използва средствата за благородна кауза - да съживи малкия си град в Мичиган.
  2. 08:20

    Синьо увлечение 2 – романтика, драма, спорт /п/

    Вдъхновена от покойната си майка, младата шампионка по сърф Дана отхвърля плановете на баща си за колеж и се отправя към плажовете и вълните край Южна Африка.
  3. 10:40

    Огледалце, огледалце – комедия, приключенски, драма

    С участието на Лили Колинс и Джулия Робъртс, филмът е визуално пиршество, което повежда зрителя по интригуващо необикновен начин през историята на една от най-обичаните класически приказки на Братя Грим.
  4. 12:45

    Зулендър – комедия /п/

    Супер моделът Дерек Зулендър е на път да се провали, след като три поредни години печели наградата „Модел на годината”. След поражението от новодошлия и сексапилен Хензел, Дерек започва да търси нов смисъл на живота си. В този момент модният гуру Мугату предлага на Дерек завръщане с новата му колекция. Това предложение обаче неподозирани изненади.
  5. 14:35

    Наследството на Борн – екшън, приключенски, трилър /п/

    Джейсън Борн предизвиква пожар, който заплашва да изпепели десетилетия изследвания в редица тайни разузнавателни агенции. Тогава Ерик Байър (Едуард Нортън), човекът, създал програмите, решава, че трябва да пожертва една от тях. Резултатът е смъртоносна гонка, в която Байър се стреми да унищожи изследователката Марта и Kрос -агентът на Outcome.
  6. 17:25

    Звезден прах – приключенски, фентъзи, семеен

    Вълшебна екранизация по едноименния роман на Нийл Геймън, която разказва за принцове – интриганти, зли магьосници, летящи пирати, истински герой и прекрасна любов.
  7. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 21:00

    Венъм – екшън, приключенски, фантастика

    Докато провокативният журналист Еди Брок (Том Харди) разследва съмнителен експеримент на фондация „Живот“, тялото му се слива с Венъм – извънземно същество със свръхчовешка сила, което не може да съществува самостоятелно на Земята и има нужда от приемник.
  9. 23:10

    Миротворецът – екшън, трилър

    Ядрен експерт (Никол Кидман) и полковник от разузнаването на специалните части (Джордж Клуни) трябва да разкрият заговор, който се простира от Европа до Ню Йорк, за да спрат терорист без искания…
  10. 01:40

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  11. 02:30

    Призови ме с твоето име – романтика, драма

    Сред обляното в слънце великолепие на чувствена Италия, Елио и Оливър (Тимъти Шаламе и Арми Хамър) откриват опияняващата красота на пробуждащото се желание през едно лято, което ще промени живота им завинаги.
  12. 04:40

    Безкрайност – сериал, сезон 1, 2 епизода

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.