Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:20

    Луси в небето – драма, романтика, трилър /п/

    След като звездната астронавтка Луси Кола печели желаното място в мисия на НАСА, тя е развълнувана от трансцедентността на пребиваването в космоса. Но когато се завръща на Земята, ежедневието ѝ се струва твърде тясно. Скоро тя се въвлича в безразсъден любовен триъгълник, който застрашава кариерата и здравия ѝ разум.
  2. 09:05

    Зулендър 2 – екшън, комедия, приключенски /п/

    Дерек и Хансъл отново са въвлечени като модели в Рим, където се оказват мишена на зловеща конспирация от страна на конкуренцията.
  3. 11:05

    Убийци – екшън, комедия, романтика /п/

    Джен (Катрин Хейгъл ) среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър (Аштън Къчър). Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Оказва се, че той е забравил да ? спомене, че е международен шпионин…
  4. 13:05

    Джак Райън: Теория на хаоса – екшън, драма /п/

    Агент Джак Райън (Крис Пайн) разкрива улики за предстояща терористична атака. Изпратен е в Москва, където се изправя срещу Виктор Черевин (Кенет Брана) – мозъкът на операцията, целяща да срине световната икономика. Райън осъзнава, че вероятно е твърде късно и шансът му, да успее да спре атаката, е минимален.
  5. 15:10

    Идалго: Океан от огън – екшън, приключенски, уестърн /п/

    За Франк състезанието „Океан от огън” се превръща не само във въпрос на чест и гордост, но и в борба за оцеляване, защото той и конят му се стремят да постигнат невъзможното.
  6. 18:00

    Нужни са двама – романтика, комедия, семеен

    История за две момиченца, които удивително си приличат. Едната расте в сиропиталище, а другата – в дома на богатия си и добросърдечен баща. Двете замислят невероятен план как да съберат бащата с добрата и сърдечна възпитателка от приюта.
  7. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 21:00

    Изглед към Долината на смъртта – екшън, приключенски, трилър

    Джеймс Бонд се изправя срещу полудял от властта индустриалец, който е намислил план да завладее световния пазар на микрочипове, дори ако трябва да убие милиони, за да го постигне.
  9. 23:50

    Адската машина – мистери, трилър

    Брус Когбърн, отшелник и противоречив автор на прочутата книга "Адската машина", е изваден от скривалището си, когато започва да получава безкрайни писма от обсебен фен. Следва опасен лабиринт от събития, в резултат на които Брус разкрива истината за "Адската машина"
  10. 02:15

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  11. 02:50

    3000 мили до Грейсланд – екшън, комедия, криминален

    По време на международната седмица на Елвис в Лас Вегас петима негови имитатори се задават с тежки оръжия в калъфите си за китари. Планът им е да извършат мащабен обир, организиран от бившия затворник Майкъл (Кърт Ръсел) и хитрия му съкилийник Мърфи (Кевин Костнър).
  12. 05:15

    Мария Антоанета – биографичен, драма, исторически /п/

    Режисиран от София Копола, този поразителен филм разкрива по модерен начин живота на емблематичната, но злощастна кралица на Франция Мария Антоанета (в ролята Кирстен Дънст).