Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 07:45

    Кентървилският призрак – комедия, романтика, семеен

    Призракът на Елинор Кентървил е осъден да обитава замъка на предците си и да плаши всеки, дръзнал да влезе там. Но когато семейство Отис купува замъка, Елинор е силно разстроена, защото пропъждането на тези чудаци от двадесет и първи век се оказва далеч по-трудно, отколкото е очаквала…
  2. 09:40

    Достойна за принц – комедия, романтика /п/

    Синди е моден дизайнер, наета да облече дами от богато семейство, които ще бъдат домакини на предстоящ благотворителен бал. Но животът й претърпява неочакван обрат, когато принц Ронан се влюбва в нея.
  3. 11:30

    Нужни са двама – романтика, комедия, семеен /п/

    История за две момиченца, които удивително си приличат. Едната расте в сиропиталище, а другата – в дома на богатия си и добросърдечен баща. Двете замислят невероятен план как да съберат бащата с добрата и сърдечна възпитателка от приюта.
  4. 13:35

    Ханкок – екшън, криминален /п/

    В ролята на нетипичния супергерой Ханкок е Уил Смит, а Джейсън Бейтман е PR експерт, който ще се опита да оправи имиджа му.
  5. 15:30

    Миротворецът – екшън, трилър /п/

    Ядрен експерт (Никол Кидман) и полковник от разузнаването на специалните части (Джордж Клуни) трябва да разкрият заговор, който се простира от Европа до Ню Йорк, за да спрат терорист без искания…
  6. 18:00

    Професия блондинка – романтика, комедия

    На калифорнийската блондинка Ел Уудс (Рийз Уидърспун) й предстои най-трудната битка в живота – за любов, чест, справедливост и уважение към блондинките навсякъде по света.
  7. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  8. 21:00

    Венъм 2: Време е за Карнидж (премиера) – екшън, трилър, фантастика

    Изправени пред опасен враг в лицето на Карнидж, споровете между Венъм и Еди ескалират. Двамата са решени да разберат дали наистина се нуждаят един от друг. Но дали ще успеят да преборят различията си и да се справят със серийния убиец Клитъс Касиди – Карнидж?
  9. 23:00

    Двойници – екшън, фантастика

    Светът е идеален – хората живеят перфектен живот от домовете си - чрез роботи-двойници, които са физически съвършени механични репродукции на самите тях. Когато първото убийство след години разтърсва тази утопична картина, агентът на ФБР Гриър (Брус Уилис) открива огромна конспирация.
  10. 00:50

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  11. 01:50

    Пропадане в мрака: Стар Трек – екшън, фантастика, приключенски /п/

    Капитан Кърк и екипажът му отлитат към забранена зона в космоса в търсене на човек, превърнал се в оръжие за масово унищожение.
  12. 04:20

    Безкрайност - приключенски, фантастика, драма

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.
  13. 05:10

    Терминалът - Рромантика, комедия, драма

    За лош късмет, Виктор Наворски (Том Ханкс) става жертва на ужасна формалност: паспортът му е издаден от държава, която по време на политически промени престава да съществува. Тъй като не може да напусне летище "Кенеди", а не може и да се върне у дома, Виктор се оказва изгнаник в международната транзитна зона на терминала.