Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Кентървилският призрак – комедия, романтика, семеен /п/

    Призракът на Елинор Кентървил е осъден да обитава замъка на предците си и да плаши всеки, дръзнал да влезе там. Но когато семейство Отис купува замъка, Елинор е силно разстроена, защото пропъждането на тези чудаци от двадесет и първи век се оказва далеч по-трудно, отколкото е очаквала…
  2. 07:55

    Аламо – драма, исторически, военен /п/

    По време на Тексаската революция от XIX век група обикновени мъже започват смъртоносна битка срещу многочислена мексиканска армия.
  3. 11:20

    От местопрестъплението /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  4. 12:20

    Достойна за принц – комедия, романтика /п/

    Синди е моден дизайнер, наета да облече дами от богато семейство, които ще бъдат домакини на предстоящ благотворителен бал. Но животът й претърпява неочакван обрат, когато принц Ронан се влюбва в нея.
  5. 14:10

    Като шеф – комедия

    Най-добрите приятелки Мия и Мел управляват собствена козметична компания. Но те са в затруднено финансово положение и предложението за изкупуването им от титан в индустрията се оказва твърде примамливо. Сега бизнесът с красота е на път да стане грозен, а дългогодишното приятелство на Мия и Мел е поставено на изпитание .
  6. 15:55

    Розовата пантера 2 – криминален, комедия, мистери /п/

    Когато съкровища от целия свят, включително безценният диамант „Розовата пантера” са откраднати, инспектор Драйфус сформира екип, в който се налага да включи и несръчния френски детектив - инспектор Жак Клузо.
  7. 17:50

    Природни сили /п/ - комедия, романтика

    Бен Холмс, който отчаяно се опитва да стигне до Савана за сватбата си, е принуден да пътува на стоп с привлекателна, но ексцентрична жена на име Сара.
  8. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  9. 21:00

    Дилъри на време – екшън, фантастика, трилър

    В съвсем близко бъдеще, времето вече съвсем буквално е равносилно на пари. Хората спират да стареят на 25 години, но единственият начин да останат живи е да спечелят, вземат назаем, откраднат или наследят повече време.
  10. 23:10

    Който оцелее, ще разказва – комедия, уестърн

    В родния град на кроткия овцевъд Албърт Старк пристига красива жена на име Анна (Чарлийз Терон). Старк се влюбва в нея и трябва да подложи на изпитание новооткритата си смелост, когато съпругът на Анна, известен престъпник, пристига в града, воден от желанието да го убие.
  11. 01:35

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  12. 02:30

    Призрака и Мрака – драма, приключенски, трилър

    Когато опитните ловци се провалят в залавянето на човекояден лъв, смелостта на железопътен инженер се оказва пред изпитание в поредица от напрегнати сблъсъци.
  13. 04:20

    13 часа: Тайните войници на Бенгази – екшън, исторически, драма /п/

    В нощта на 11 септември 2012 г. убежището на посланика на САЩ в Либия е атакувано от орди от тежко въоръжени местни жители. Единствените сили, които се наемат да я защитят, са шестима смели мъже от ЦРУ…