Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 07:00

    Най-хубавата Коледа /п/ - романтика

    Известният блогър Керълайн Уилямс, която не е особено развълнувана от новата си задача, все пак решава да даде шанс на Оскар Ортиз, който впоследствие я запознава с непозната за нея страна на Коледа, изпълнена с различни традиции, значения и любов.
  2. 09:00

    Пътищата на живота – драма /п/

    Филмът проследява един ден от живота на Лео и дъщеря му Моли. Докато прекосяват Ню Йорк, Лео започва да халюцинира различни житейски сюжети, които би могъл да изживее. Това окуражава дъщеря му сериозно да се замисли за собственото си бъдеще.
  3. 11:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  4. 11:55

    История на любовта – романтика, комедия, семеен

    Руби, амбициозна писателка на любовни романи, се присъединява към писателско уединение в Тахо, за да спечели изгоден договор за книга. Но когато Уди, собственикът на хотела, ? показва красотата на природата, Руби се замисля дали не е писала грешните видове истории.
  5. 13:50

    Професия блондинка – романтика, комедия /п/

    На калифорнийската блондинка Ел Уудс (Рийз Уидърспун) й предстои най-трудната битка в живота – за любов, чест, справедливост и уважение към блондинките навсякъде по света.
  6. 15:50

    Последният повелител на въздуха – екшън, приключенски, семеен /п/

    Бъдещето на света сега лежи върху плещите на 12-годишния аватар Аанг - новият господар на четирите елемента Вода, Земя, Огън и Въздух.
  7. 17:50

    Дилъри на време – екшън, фантастика, трилър /п/

    В съвсем близко бъдеще, времето вече съвсем буквално е равносилно на пари. Хората спират да стареят на 25 години, но единственият начин да останат живи е да спечелят, вземат назаем, откраднат или наследят повече време.
  8. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  9. 21:00

    Хубава жена – романтика, комедия

    Джулия Робъртс е в ролята на красива проститутка, която случайно се запознава с богат бизнесмен (Ричърд Гиър). Не след дълго връзката им прераства в незабравима любовна приказка.
  10. 23:25

    Хавана – драма /п/

    Целта на комарджията Джак Уейл е да направи големия си удар в Хавана през 1958 г. - рай за любителите на удоволствия, който е на прага на революция. В плановете му обаче не влиза да се влюби в Роберта - красивата и загадъчна съпруга на революционера Артуро Дуран.
  11. 02:30

    От местопрестъплението – сериал, сезон

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  12. 03:25

    Като шеф – комедия /п/

    Най-добрите приятелки Мия и Мел управляват собствена козметична компания. Но те са в затруднено финансово положение и предложението за изкупуването им от титан в индустрията се оказва твърде примамливо. Сега бизнесът с красота е на път да стане грозен, а дългогодишното приятелство на Мия и Мел е поставено на изпитание .
  13. 05:30

    Безкрайност – сериал, сезон 1

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.